Kerstbal viberator! HEMA bezorgt een prikkelend kerst kado

Een Vibrerende Kerstbal? Nee! Trillen doet deze kerstbal viberator niet, maar het maakt wel wat tongen los. Dit seksspeeltje is het perfecte spraakmakende kerstcadeau voor bedrijven met gevoel voor humor!

kerstbal vibrator, 10 cm

De feestdagen staan voor de deur, en dat betekent dat het tijd is om na te denken over de perfecte kerstcadeaus voor collega’s, zakenpartners en klanten. Maar waarom zou je dit jaar niet eens iets anders proberen? Iets dat gegarandeerd een lach op ieders gezicht tovert en voor hilarische momenten zorgt? We stellen graag voor: de kerstbal viberator! Dit spraakmakende kerstcadeau is perfect voor bedrijven met gevoel voor humor en zal zeker voor veel gespreksstof zorgen op het kerstfeest.

€ 4.50

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • verwen je collega of klant met deze vibrator kerstbal. Een spannend cadeau voor in je boom.
  • dit glazen seksspeeltje is het perfecte kerstcadeau van 2023

Unieke kerstballen kopen bij HEMA

Laten we eerlijk zijn, traditionele kerstcadeaus zoals kaarsen, mokken en kalenders zijn leuk, maar ze kunnen ook een beetje voorspelbaar worden. Als je dit jaar gratis publiciteit wilt krijgen met je kerstcadeaus en je bedrijf op een positieve manier wilt laten opvallen, is een kerstbal in de vorm van een viberator het perfecte kerstcadeau. Het is uniek, grappig en gegarandeerd onvergetelijk.

Waarom een Kerstbal in de vorm van een viberator?

Humor en Lachtherapie: De feestdagen draaien om vreugde en lachen, en een viberator kerstbal is daar de belichaming van. Vorig jaar was de ondeugende satisfyer kerstbal al een groot succes. Deze schitterende roze glanzende glazen kerstballen in de vorm van een echte viberator zullen zeker een glimlach op het gezicht van iedereen toveren.

  • IJsbreker: Op kantoor kan het soms moeilijk zijn om met collega’s in gesprek te raken. Een kinky kerstbal is de ultieme ijsbreker en een conversation starter. Plaats het cadeau op tafel tijdens het kerstfeest of heng hem in je kerstboom. Benieuwd hoe mensen nieuwsgierig worden en met elkaar in gesprek raken over dit grappige kerstgeschenk?
  • Memorabel: Vergeet saaie kerstcadeaus die in een la belanden. Een ondeugende kerstbal in de vorm van een seksspeeltje zal nog jarenlang herinnerd worden en zal waarschijnlijk een vaste plaats krijgen in de kerstdecoraties van je collega’s.
  • Bedrukbaar: Je kunt de sextoy kerstbal aanpassen aan je bedrijf. Voeg een bedrijfslogo toe, en een mooie kerstkaart met een grappige kerstgroet. Hierdoor wordt het cadeau persoonlijk en blijft het in lijn met je bedrijfsidentiteit.
Lees ook:  Top 3 grappige babyflessen

Tips voor Het Gebruik van de HEMA Viberator Kerstbal

Geefmoment: Organiseer een cadeau-uitwisselingsspel op kantoor en laat de stimulerende kerstbal het middelpunt van de aandacht zijn. Het zal voor veel gelach en plezier zorgen.

Kantoordecoratie: Laat je medewerkers de kerstbal op kantoor plaatsen als onderdeel van de kerstdecoratie. Het zal de werkomgeving opvrolijken en een bron van vermaak zijn.

Kerstkaarten: Voeg de vibo kerstbal toe als een grappige extraatje bij je kerstkaarten aan klanten en zakenpartners. Het zal zeker opvallen en herinneringen creëren.

Conclusie

Kerstballen zijn onlosmakelijk verbonden aan het kerstfeest. Dit jaar kun je een krachtig statement maken door je traditionele kerstcadeaus links te laten liggen en in plaats daarvan te kiezen voor een kerstbal in de vorm van een erotisch speeltje. Het is een spraakmakend kerstcadeau dat perfect is voor bedrijven met gevoel voor humor. Het zal niet alleen voor lachende gezichten zorgen, maar ook de feestvreugde vergroten en onvergetelijke herinneringen creëren. Dus waar wacht je nog op? Breng een beetje humor en opwinding in de feestdagen met een erotische kerstbal!