Houten telefoon opberger: Phone Temple

Leg die telefoon eens weg! Gebruik een telefoon opberger. Een stijlvol opbergsysteem om mobiele telefoon (en jezelf) even te parkeren.

Steeds meer mensen zoeken naar opbergplekken voor hun telefoon. Een telefoonbakje of opbergsysteem, zodat je eventjes geen afleiding hebt van dat ding.

En we willen niet belerend klinken, maar weetje: een telefoon is ook niet écht gezellig. Sterker nog: het verhoogt stress en kan zelfs je kind later in de psychiatrische problemen brengen. De Phone Temple (ODD Company) is de oplossing voor dit probleem.

houten telefoon opberg bak doos design cadeau
telefoon opbergsysteem hout design stijlvol relatiegeschenk idee

Een heilige plek om je telefoon op te bergen  

The Phone Temple

Waarom je een telefoon opberger nodig hebt

Wanneer je telefoon in het zicht of in de buurt is, stijgen je cortisolspiegels. Zelfs als je de telefoon hoort of alleen denkt dat dat je een telefoon hoort, zul je je meer gestrest voelen. Dit is wat wetenschappelijk onderzoek ons ​​vertelt. Maar eigenlijk herkent iedereen dit gevoel wel.

Voor ouders is deze stijlvolle telefoon weg leg gadget nog veel belangrijker. Want jonge kinderen die niet genoeg emotionele feedback krijgen, hebben later meer kans op psychiatrische problemen. Een goed voornemen: minder op de smartphone!

product dat een meer ontspannen thuisomgeving creeërt.

Het lijkt ook steeds zeldzamer om getuige te zijn van een groep vrienden / familieleden die tegenwoordig 100% toegewijd zijn om tijd met elkaar door te brengen. De telefoon is op de een of andere manier constant aanwezig. Met de Phone Temple, dankzij zijn gestroomlijnde ontwerp, kan iedereen zijn telefoon een paar uur parkeren. En kan iedereen zijn vrienden en familie alle aandacht geven die ze verdienen.

Lees ook:  Steun jonge designers in Libanon, koop relatiegeschenken via Exil Collective

Smartphone verslaving bestaat echt – Als je door je smartphonegebruik problemen krijgt met andere mensen, thuis, op school, of op je werk, dan is dat een teken dat je verkeerd bezig bent. Check hier of je verslaafd bent.

Ontwerp 

De Phone Temple is een houten kist, zorgvuldig ontworpen om beeldschermgebruik en telefoon tijd te verminderen. Je hoeft alleen nog maar zelf je mobiele telefoon uit te schakelen en op te bergen wanneer je thuis bent. 

ontwerp telefoon opberger hout
handgemaakt houten doos om telefoons in op te bergen

Een tempel is stevig in de grond geworteld. De Phone Temple is door middel van een extra gewicht onderin verzwaard. Daardoor is de opberger stabiel als een berg, de tempel bewaard de telefoons in aparte compartimenten.

De doos is een tempel, die je helpt je ​​telefoon tijd te respecteren. Buiten de tempel kun je je telefoon vrij en onbelemmerd gebruiken, maar als de telefoon in de tempel is, laat je hem, net als jij, rusten.