Stijlvolle design kerstballen Alessi

Geef een duurzame herinnering en start een nieuwe traditie met luxe design kerstballen.

Meer kneuterige interieur dingen in het pakket, is één van de belangrijkste kerstpakketten trends in 2020. Daarom geven veel bedrijven dit jaar iets om het huis gezellig te maken, de geurkaars, een kleedje, poef of een hele mooie design kerstbal als relatiegeschenk.

Het project Palle Presepe met stijlvolle kerstballen ontworpen door Marcello Jori bijvoorbeeld. De kerstballen zijn op sommige plekken gedecoreerd met mat, en dan weer met glanzende verf, wat interessante diepte effecten geeft.

Marcello Jori

Dit ontwerp van Marcello Jori combineert twee grote kersttradities, de kerststal en de versiering van de kerstboom. Hierdoor ontstaat een kleine maar belangrijke innovatie ontstaat.De kerststal, gemaakt van de kerstballen die karakters van de kerstscène voorstellen, kan in feite een nieuw kerstboom thema creëren, maar kan ook in een andere hoek van het huis of kantoor terechtkomen.

Design moet mensen ontroeren, emoties overbrengen, herinneringen oproepen, verrassen en ingaan tegen de gangbare gedachten.

Alberto Alessi

Oude en nieuwe tradities

Vorig jaar vlogen de bedrukte kerstballen misschien nog door de lucht tijdens jullie kerstborrel. Maar nu we in het nieuwe normaal veel gebruikelijke tradities zullen moeten herontdekken, zien we dat de hang naar herkenbare symbolen sterker wordt.

Er is waarschijnlijk minder aandacht voor de kantoor kerstboom, laat staan die uitdehandlopende kerstborrel met collega’s waar we naar uit kunnen kijken. Dus dat biedt kansen voor iets nieuws. Met deze stijlvolle design kerstballen geef je een veel duurzamere herinnering. Start je een nieuwe traditie met collega’s? De mooiste kerstboom challenge misschien? Want deze wil je niet kapot gooien denk ik.

Lees ook:  GQ's Favoriete Etsy Kerstgeschenken

Buitengewoon

Design huis Alessi wil met hun assortiment design geschenken het gewone buitengewoon maken. Ze creëren alledaagse objecten die interessant en praktisch zijn, waar “esthetiek, functionaliteit en kwaliteit hun balans vinden in een culturele en emotionele dimensie die charmeert en verrast.”