Nationale Wijnquiz wijnproeverijpakket ( 50% kortingscode )

Origineel cadeau idee voor wijnminnende klant of collega.

Mini wijnproeverij aan huis + deelname aan de Nationale Wijnquiz

Test je wijnkennis en geniet van een heerlijke wijnproeverij thuis! Niemand minder dan 2 voor 12 presentatrice  Astrid Maria Bernadette Joosten is de quizmaster van de Nationale Wijnquiz. En jouw collega’s kunnen er ‘virtueel’ bij zijn! De prijzen zijn ook al top. Deelnemers maken kans op een super grote wijnkoelkast van Eurocave of dikke wijnreis, en nog vele andere goodies voor wijnliefhebbers.

50% kortig op Nationale Wijnquiz Deelnemerspakket (2 personen) van Wijnbeurs

Dit jaar is er een speciale aanbieding die het zeker de moeite waard maakt. Je krijgt namelijk 50% KORTING als je gebruik maakt van de code WQWB21. Klik op onderstaande button om direct op de speciale actiepagina te komen:

Nationale Wijnquiz wijnproeverij pakket thuis proeverij kortingscode
Gebruik de vouchercode voor 50% korting!
  • Datum : Donderdag 25 november 2021
  • Hoe laat: de show start om 20.00 uur (en duurt 90 minuten)
  • Waar: online via een interactieve livestream
  • Gepresenteerd door: Astrid Joosten

Wat zit er in het Nationale Wijnquiz wijnproeverij pakket

In het wijnpakket zitten: 6 verschillende wijnen in tubes van 100 ml. Verder een programmaboekje incl. persoonlijk lotnummer ( om te winnen) en natuurlijk entreeticket(s) voor de Quiz via de 90 minuten durende live stream. Om deel te nemen hoef je niets te downloaden, gewoon inloggen met je email adres en gaan. Wat een origineel wijn cadeau op je klant of collega cadeau te geven!

Meevaller: je hoeft geen wijnkenner te zijn om mee te doen aan de Nationale Wijnquiz. 

Prijzen winnen

De Wijnbeurs bestaat dit jaar alweer 45 jaar! Daarom wordt op 25 november de eerste Nationale Wijnquiz georganiseerd en ze delen flink uit. Je maakt kans op een van de 100 prijzen met een totale waarde van € 25.000! Bekijk alle prijzen op de speciale actiepagina van de wijnbeurs.