3 x origineel wijn proefpakket cadeau

Originele wijn proefpakket cadeaus: adventskalender, luxe giftbox of een brievenbusverpakking.

Zoek je een leuk wijn proefpakket cadeau als relatie- of personeelsgeschenk? Bekijk deze stijlvolle giftboxen met kleine tubes wijn van TUBES eens.

  • Geschikt voor wijnliefhebbers én mensen met weinig tot geen wijnkennis
  • Van klein brievenbuspakket tot luxe wijn adventskalender
  • Kwalitatieve wijnen in originele tube verpakking met eigen bedrukking
  • Alcoholvrije variaties behoort tot de mogelijkheden

1 tube = 1 glas wijn

Het succes van deze wijn proefpakketten is gebaseerd op de originele verpakking: een cilindrische 100 ml tube. De perfecte inhoud voor één glas wijn. De single-serve verpakking maakt het mogelijk om veel verschillende soorten wijnen in één cadeau te verpakken. Extra voordeel: er zit bijna altijd wel iets bij dat in de smaak valt. Maak je relatiegeschenk extra persoonlijk door een: ‘eigen ontwerp’ toe te voegen aan de luxe geschenkverpakking.

https://youtu.be/2VPPr-Iogp0

Niet alleen voor wijnliefhebbers

Een leuk en origineel cadeau voor de oenofielen onder ons. Maar ik vind dit juist ook een leuk idee omdat je er geen wijnliefhebber voor hoeft te zijn. Kom je door deze proeverij erachter dat je een voorkeur hebt voor Italiaanse in plaats van Spaanse wijnen? Dan hoef je niet die hele fles Rioja door de gootsteen te mikken. Je schade blijft beperkt tot één glas! Dus ook leuk om je personeel of relaties mee te verrassen, als je niet zeker bent van hun voorkeur.

Duurzaam alternatief

De tubes zijn een duurzaam alternatief voor miniatuur wijnflessen, die je normaal in een proefpakket met wijn tegenkomt. Net als platte wijnflessen besparen tubes versus traditionele wijnflessen ruimte (127% efficiënter) en ook gewicht (40% minder gewicht).

Lees ook:  Chocolade hart bedrukken: vanaf 1 stuk
duurzame wijnverpakking tubes 100 ml

De glazen tubes zijn bovendien 100% recyclebaar. Ook kun je kiezen voor een RPET tube, gemaakt van 100% gerecycled PET-materiaal. Dus 100% duurzaam, en een veilige keuze want RPET is vrijwel onbreekbaar.

Wijn adventskalender

Hoewel iedereen altijd uitkijkt naar Kerstmis, is er een feestelijke traktatie die voorafgaat aan de feestdagen zelf: de adventskalender. Adventskalenders zijn bij uitstek originele relatiegeschenken voor de kerst. Je kunt er sweepstakes van maken met verborgen incentives, of afvullen met traditionele chocolaatjes. Maar adventskalenders zijn ook geschikt als wijnproeverij!

Drankkalenders of wijn adventkalenders zijn een relatief nieuwe innovatie, maar behoren tot de best verkochte adventskalenders voor volwassenen. De adventskalender van TUBES is een origineel alternatief voor het ‘doosje’ wijn. Want hier zitten niet 6, maar 12 verschillende wijnen in, voor slechts € 34,95 (incl btw).

Luxe giftset of brievenbuspakket

Er zijn ook kleinere wijn proefpakket varianten beschikbaar. Super handig als je een kleine attentie door de brievenbus wilt laten bezorgen. Het brievenbus wijn proefpakket is beschikbaar vanaf: € 10,00 (incl. btw). De luxe geschenkbox vanaf: € 24,99 (incl. btw). Kies en mix 3 of 5 van de wijnen uit de catalogus van TUBES. 

sleeve verpakking wijn cadeau kerst

Bedrukken

De geschenkverpakking als ook de tubes zelf zijn te personaliseren tegen een meerprijs. Gebruik een bedrukte sleeve in je eigen huisstijl. Of print een custom boodschap op de tubes.

Ook is er ruimte voor een persoonlijk bericht in de vorm van een full color bedrukte kaart. Deze wordt geplaatst achter het vensterraam van de luxe giftset of in de uitsparingen aan de binnenkant van de deksel op de wijn adventskalender.

Lees ook:  Whiskas Curiosity Box

Is er ook een alcoholvrij proefpakket cadeau?

Liever geen alcohol in je cadeaupakket? Tsja. Deze wens komt steeds vaker voor bij grote bedrijven. Daarom is er ook een alcoholvrije mix mogelijk. Want dezelfde tubes kunnen gevuld worden met andere traktaties. Bijvoorbeeld met losse thee, lekkere kruiden, extra virgin olijfolie of luxe handgemaakte bonbons.

Oordeel: Wil jij een klant of collega verrassen met een wijn? Dan is een wijn proefpakket een goed cadeau idee. Voldoende mogelijkheden voor personalisatie, duurzaam en past bij elke ‘smaak’!