Avocado cadeau: wollen sok

The Avocado Sock is het perfecte avocado cadeau voor liefhebbers van deze gezonde vrucht en millennials. Want Avocado.

Geef dit leuke avocado cadeau als relatiegeschenk voor foodies en ongeduldige mensen. Natuurlijk ook geschikt voor klanten van je maaltijdboxen abonnement. Het avocado sokje met logo kan ook een leuk incentive zijn om lid / klant te worden. 

Avocado hack

Ken je dat: een net vol keiharde avocado’s, die 1 dag rijp zijn en de volgende dag verrot en bruin? De Avocado Sok is de keuken gadget die dit leed voor ons oplost. Bewaar een avocado in deze sok en hij is super snel (binnen 24h) ready to eat. De natuurlijke lanoline en de warmte van de wol rijpt de avocado’s gelijkmatig. Wat een goede truc! Dat scheelt kosten, en tijd. 

In het kort:

De wollen sok versnelt het natuurlijke rijpingsproces. Het resultaat? Elke keer een perfect eetrijpe avocado!

Specs:

  • Gebreid met 100% schapenwol
  • Verkrijgbaar in 3 kleuren: bruin, grijs en groen
  • Milieuvriendelijk, helpt voedselverspilling voorkomen
  • Gemaakt van natuurlijke producten
  • Het touwtje is gemaakt van microvezel
  • Het label van ultra suede en inkt op basis van soja
avocado sok keuken relatiegeschenk groen
avocado cadeau idee duurzaam relatiegeschenk

Waarom is het avocado cadeau een goed idee?

De avocado sok lijkt mij een originele duurzame gadget. Wie is er niet verliefd op avocado? In de afgelopen 10 jaar zijn Nederlanders ruim 4 keer zoveel avocado’s gaan eten. Het eten van avocado is bijna gewoon geworden. Bijna. Want nog steeds hebben millennials de vreemde neiging om elke avocado-op-toast direct te delen op Instagram. Zucht.

Lees ook:  Wollen relatiegeschenk sokken met 100% anti-prik garantie

Een avocado cadeau, zoals deze wollen sok die ze perfect rijpt, is een top idee. Want avocado’s zijn nu eenmaal populair. Behalve de geweldige smaak zijn ze veelzijdig en buitengewoon gezond. Avocado’s behoren zelfs tot de gezondste voedingsmiddelen ter wereld. Daarnaast zijn de groene vruchten ook nog super fotogeniek, en dus hip.