Eerste Rolling Stones merchandise flagshipstore ter wereld opent in Soho

You CAN always get what you want! Stone fans kunnen naar Carnaby Street in Londen! RS No.9 (9 Carnaby St).

Stone merchandise fans opgelet! Vandaag opent in London de flagshipstore van The Rolling Stones, in de iconische Carnaby Street (op nr 9). Twee verdiepingen vol met merchandise, mode én muziek wachten daar de fanatieke Stones-fan. RS No.9 belooft meer te zijn dan alleen een fanshop, het wordt ”een meeslepende ervaring voor fans van alle leeftijden!”.

Dat komt doordat de leverancier van hun fanshop de kracht begrijpt van slimme merchandising. Ze weten hoe je promotionele producten kunt maken die organische, emotionele verbindingen tussen fans en artiesten tot stand brengen.

Leverancier Stone merchandise

Deze winkel is een gezamenlijk initiatief van de Rolling Stones zelf, de Universal Music Group en merchandise specialist Bravado.

“Bravado lives at the crossroads of music and fashion. We understand the power of smart merchandising”.  

Bravado is actief in 40 landen, en gespecialiseerd in het creëren van bij high end merchandise voor merken in de muziekindustrie. Denk aan Ariana Grande, Adele, Avicii, Amy Winehouse, Beastie Boys, Eazy E et cetera

Rolling Stones brick and mortar winkel

De eerste fysieke merchandise winkel van Rolling Stones voegt zich bij de lange lijst van bekende merken in de iconische wijk Carnaby in het hart van West End in Londen. Geheel in zwart en rood biedt RS 9 een schier oneindige verzameling producten met het beroemde logo van de band.

Soho

Het mag niet verbazen dat de Stones kozen voor de legendarische Carnaby Street. Dit zijn de eerste glimpbeelden van de nieuwe RS No.9 Carnaby-winkel die morgen in Londen wordt geopend.

Lees ook:  De vreemdste film merchandise

‘Soho is sinds eeuwen synoniem met rock’n’roll, dus Carnaby Street was de perfecte plek voor onze eerste eigen winkel’, zeiden de Rolling Stones in een verklaring. ‘We zijn ervan overtuigd dat dit opwindende project een ongeëvenaarde ervaring zal zijn voor iedereen, dus kom naar London, naar RS 9 en geniet!”

Assortiment

Alles, van T-shirts tot paraplu’s, lifestyle-accessoires en zelfs een glaswerksamenwerking met Baccarat met het tonglogo, zal in de nieuwe winkel worden verkocht. Er zal ook een selectie stoelen en sjaals te koop zijn, ontworpen door The Soloist, evenals een reeks regenjassen en hoeden van Stutterheim.

Via de Daily Mail wordt je een eerste blik op de flagship Store gegund!