Hot Pockets Cargo Shorts

Cargo shorts zijn het ultieme functionele kledingstuk in de kledingkast van de modebewuste man. Dankzij Hot Pockets houden deze korte broeken je lievelings snacks lekker op temperatuur als het buiten vriest.

Hot Pockets Cargo Shorts helpen degenen die in de winter nog korte broeken dragen

De meeste mensen vinden 20 graden een mooie temperatuur om over te gaan op blote benen. Maarja, iedereen kent wel iemand die, koste wat het kost, het hele jaar door in korte broek de deur uit gaat. Alsof ze iets te bewijzen hebben. Hot Pockets, een Amerikaans merk van Nestlé voor calzone-achtige broodjes verpakt in zakjes die je opwarmt in een magnetron, heeft korte broeken laten maken met LETTERLIJKE warme zakken. Een originele toevoeging aan hun promotionele merchandise lijn.

Op HOT POCKETS geïnspireerde korte broek

Deze stoere cargo short is gemaakt in samenwerking met de Columbus Fashion Alliance en heeft letterlijk een hot pocket. Hoe het werkt? Elke broek is voorzien van een geïsoleerde cargozak die je lekkere warme HOT POCKETS-broodjes kokend heet houdt. De short wordt ook geleverd met een bijpassende hoodie om ervoor te zorgen dat je “verwarmd” blijft, zelfs als de temperatuur daalt. 

Cargo shorts met geïsoleerde zak, ontworpen om je hete broodje warm te houden.

cargo shorts merchandise hot pockets
hot pockets cargo shorts merchandising
stoere merchandise hot pockets nestle

Hot Pockets Shorts worden geleverd in een speciale set die het volgende bevat:

• HOT POCKETS®-shorts  

• Hoodie met HOT POCKETS®-logo

• Waardebon voor één (1) gratis 2-pack HOT POCKETS-sandwiches

Lees ook:  Bedrukte lippenstift met eigen smaakje?