GGD Promo pleisters design Henk Schiffmacher

#ikhebdeprik

Henk Schiffmacher ontwerpt promotionele pleisters voor GGD Amsterdam

Amsterdammers die aan de beurt zijn voor een vaccinatie tegen het coronavirus ontvangen bij de uitgang een gratis setje promotie pleisters. Net als in China en andere landen krijgen gehoorzame burgers een cadeautje als beloning bij de coronavaccinatie. Misschien helpt dit setje bedrukte pleisters ook in Amsterdam om nog meer mensen zich te laten inenten tegen corona!

Henk Schiffmacher

De bedrukte pleisters zijn ontworpen door de Amsterdamse tattoo artist Henk Schiffmacher. Middelpunt van het ontwerp is het iconische wapen van Amsterdam, de andreaskruisen. Die ook in het logo van GGD Amsterdam verwerkt zitten. De pleisters zijn in de drie basiskleuren van Amsterdam bedrukt: wit, rood, en zwart. Wit en rood spelen de hoofdrol.

vaccinaties ggd amsterdam

GGD Amsterdam-Amstelland zet miljoenste vaccinatie

De GGD Amsterdam-Amstelland heeft vorige week de miljoenste prik gezet. Vanaf de start van de landelijke vaccinatie in januari zijn er op de 5 vaccinatielocaties van de GGD, door de mobiele prikteams en op de mobiele priklocaties samen 1 miljoen vaccinaties gezet.

Daarmee is in de regio Amsterdam/Amstelland inmiddels ruim 58 procent van de inwoners boven de 12 jaar door de GGD volledig gevaccineerd. Naast de promo pleisters organiseert GGD Amsterdam ook extra activiteiten voor jongeren rondom de eerste coronaprik. Zo draaiden DJ’s in de NDSM Loods muziek om de wachttijd na het vaccineren te veraangenamen.

schiffmacher vleesmes met tattoo homeij oisterwijk

Tattoos zijn hot! En niet alleen op je huid. Wat denk je van deze Henk Schiffmacher messen?

Lees ook:  IKEA helpt je de lockdown door – met meubels van peperkoek!