Kerstpakketten kopen op Bol.com

Wat voor kerstpakketten kun je kopen op Bol.com? En wat zijn de voordelen van kerstpakketten bestellen op Bol.com?

Eerlijk gezegd was ik mij er tot voor kort nog niet van bewust, maar ja: je kunt kerstpakketten kopen op Bol.com! De cadeaukaart van Bol.com is voor veel bedrijven een ideaal cadeau, en er zijn dus ook echte kerstpakketten en relatiegeschenken te koop. Op dit moment zijn de mogelijkheden nog lang niet zo geavanceerd als een corporate gifting platform. Maar toch.

Ben je benieuwd naar het aanbod en de voordelen van je kerstpakket kopen op Bol.com? Check dan de beste pakketten en waarom / wanneer je hier het beste kerstgeschenken / relatiegeschenken kunt kopen.

Top 5 kerstpakketten Bol.com

Aanbevolen artikelen en ‘Top 10 ‘ lijstjes worden automatisch door de algoritmes van Bol.com bepaald. Op moment van schrijven zal de top 10 er ongetwijfeld weer anders uitzien dan wanneer jij dit nu leest. Dus check voor de actuele top 10 kerstpakketten op Bol.com. De top 5 ziet er nu bij mij zo uit:

Filmpakket - filmbox cadeau met Jimmy popcorn Thuis bioscoop pakket

1.
Filmpakket – filmbox cadeau met Jimmy’ popcorn, M&Ms, film cadeaukaart voor 1-2 topfilms – Thuis bioscoop pakket
€ 9,95 (incl. BTW)

Leonidas Gouden Bonbon Blik - 16 stuks

2.
Leonidas Gouden Bonbon Blik – 16 stuks
€ 20,95 (incl. BTW)

Proost met fris borrelpakket Borrel Experience - Lokale hapjes - Duurzame dranken - Cadeau

3.
Proost met fris borrelpakket Borrel Experience – Lokale hapjes – Duurzame dranken – Cadeau
€ 29,95 (incl. BTW)

streekproduct kerstpakket bol.com

4.
“Lekker genieten” streekproducten nieuwjaarsgeschenk | nieuwjaar| cadeau / kado | pakket | relatiegeschenk
€ 49,95 (incl. BTW)

kerstpakket bol Holland 4 - Pakket met diverse Hollandse lekkernijen

5.
EBM Cadeaupakket Holland 4 – Pakket met diverse Hollandse lekkernijen
€ 69,95 (incl. BTW)

Waarom zou je kerstpakketten bestellen via Bol.com?

De slogan: winkel van ons allemaal klinkt niet direct als the place to be voor b2b aankopen. Maar waarom niet? Ik heb het voor je uitgezocht en hier een paar voor- en nadelen op een rijtje gezet.

Lees ook:  KFC merchandise vliegt als gebraden kippetjes de winkel uit
Assortiment

Het leuke is dat je op dit platform het aanbod van diverse kerstpakket leveranciers kunt vergelijken op één plek. Dus je vindt er kleine lokale partijen maar ook bekende merken zoals Tony’s Chocolonely. Dat kan verfrissende ideeën opleveren. Al vind ik eerlijk gezegd dat op dit moment er slechts een beperkt aantal leveranciers hun kerstpakketten aanbieden op Bol.com. Maar dat kan ook aan het seizoen liggen.

Aantallen

Wat als je 250 pakketten nodig hebt? Ik heb het getest, geen probleem. Bij ‘aantal’ kies je voor de optie ‘meer’ en vervolgens voer je het benodigde aantal in. Je kunt zelfs een kerstpakket cadeau geven aan vrienden of familie. En als je maar 1 of 2 pakketten wilt bestellen is dat natuurlijk ook geen probleem. 

grote aantallen kerstpakketten bestellen bol
Meer kerstpakketten bestellen op Bol.com
Zakelijk account

Verder kun je natuurlijk gebruik maken van een zakelijk account bij Bol.com, en je krijgt altijd een btw-factuur. Voeg eenvoudig een bestelnummer of PO-nummer aan je factuur toe. Je kunt zelfs kerstpakketten op rekening bestellen! Bedrijven krijgen 30 dagen de tijd om een bestelling te betalen. Voor deze service voeren ze wel eerst een kredietwaardigheidscheck uit op je bedrijf.

Peronaliseren

Je kerstpakketten personaliseren kun je eventueel ook nog doen met een leuke brief bij het pakket of een speciaal kerstfeest tijdens de uitreiking. Dus daarvoor hoef je niet perse een eigen inhoud samen te stellen. Wil je dat wél doen? Download dan onze kerstpakket checklist, want Bol.com biedt geen mogelijk om online een kerstpakket te personaliseren of samenstellen. Ook is het lastiger om de leverancier even te bellen, voor advies bijvoorbeeld. En levering is altijd op 1 adres.

Lees ook:  Relatiegeschenken kiezen: zo kies je de beste!
VoordelenNadelen
Vergelijk aanbod van verschillende leveranciersNiet personaliseren, levering op 1 adres
Bestellen vanaf 1 stuk Geen persoonlijk contact met leverancier
Zakelijk account (bestellen op rekening) Relatief beperkt aanbod
Voordelen en nadelen van kerstpakketten kopen op Bol.com

Conclusie: In sommige gevallen kan Bol.com een perfect adresje zijn om kerstpakketten of relatiegeschenken te kopen. Voor de professionele kerstpakket inkopers zal het aanbod en de mogelijkheden echter te beperkt zijn.