Klantenwerving met gratis ijskrabber

Gratis ijskrabber voor nieuwe klanten van VakantieVeilingen

VakantieVeilingen is altijd op zoek naar nieuwe klanten. Dat zijn doorgaans thrill seekers en mensen die een neus voor dealtjes hebben. Met de winter in het vooruitzicht, en slecht zicht op de autovoorruit komt deze promotionele ijskrabber goed van pas. 

De gratis ijskrabber is gemaakt van gerecycled materiaal. Een toepasselijk incentive voor de werving van nieuwe klanten voor het platform VakantieVeilingen.nl. De klantwerving campagne wordt o.a. aangejaagd via social media en met behulp van hun affiliates.

Hoe ontvang je de gratis ijskrabber?

De actie is alleen geldig voor nieuwe klanten. Na registratie kunnen leden de ijskrabber bestellen, dat moet wel binnen 48 uur na registratie. Je moet wel even geduld hebben want je ontvangt de krabber max. 6 weken later in je brievenbus. Verder is de actie alleen geldig voor mensen woonachtig in Nederland. 

Over VakantieVeilingen

VakantieVeilingen.nl is onderdeel van Emesa Nederland BV. Wat weer een broertje is van Talpa. Het bedrijf is in 2007 opgestart in Nederland en sinds enkele jaren ook actief in België en Duitsland.

Lees ook:  Gratis broodje bal bij BP op Dag van de Vrachtwagenchauffeur 2019