T-shirts Keep Pubs Pumping!

Britten steunen hun geliefde pub in ‘Corona’ met bedrukte T-shirts

Voor de Brit, man of vrouw dat doet er niet toe, gaat er niets boven de ‘local pub’. Niet de Queen, niet de Big Ben, geen fish-and-chips of English breakfast of marmite, zelfs geen voetbal.

pub merchandise t-shirts london corona keeppumping
The Chesham Arms | Hackney

“Geen volk ter wereld kan zich meten met onze obsessieve liefde voor onze pubs”, schrijven de oprichters van Keep Pubs Pumping op hun website. “Ze vormen het hart van onze gemeenschap en cultuur – waar we dagelijks bijpraten, vieren wat er te vieren valt en echt samenkomen. We gaan met z’n allen na het werk naar de pub, om de afgelopen werkdag te ontleden of te vergeten. Het is de plek waar we op een warme dag als en masse onze dorst lessen, waar we dicht op elkaar ons op een koude dag aan elkaar warmen. Waar we drankjes morsen, quizzen verliezen en herinneringen creëren. … Daarom willen we die pubs vanuit huis een steuntje in de rug geven, ook al blijven hun deuren voorlopig gesloten.”

Buy a piece of limited edition merchandise and help your favourite boozer. All proceeds to pubs.

#KeepPubsPumping T-shirts

Corona deed op meer dan één manier de deur dicht voor de arme eilanders. Dat de lokola kroeg gesloten bleef was bijna de grootste ramp. En daarom besloten vier Londenaren in plaats van thuis te zitten simmen, zelf in actie te komen en een echt verschil te maken – met t-shirts. 

Louisa Saddington, Rebecca Bright, Danny Philpot en Josh Taylor-Dadds lanceerden Keep Pubs Pumping (#KeepPubsPumping), een ‘goed doel’ met een unieke collectie pub-branded T-shirts en ‘totes’ of tassen. De opbrengst van de merchandise komt rechtstreeks ten goede aan 19 Londense pubs.

Lees ook:  Eau d’ Office: Kaarsen met kantoorgeur