Zwembroek bedrukken met je eigen print, logo of foto

Ik heb wat webshops gevonden (4) die je zwembroek bedrukken met de foto of print die jij wil. Getest zijn de broeken van Bags of Love, Yescustom, Etsy en Shirt-Discounter. Of je nu één zwembroek wilt bedrukken, als limited edition of voor een speciale promotionele actie, of duizenden.

Een eigen zwembroek bedrukken is niet alleen een gaaf relatiegeschenk. Een mooi ontwerp is ook geschikt als bedrijfskleding of merch!

Bij deze partijen kun je zwemkleding bedrukken en het helemaal zelf ontwerpen.

 1. Bagsoflove (beste keus)
 2. Etsy
 3. Yescustom
 4. Shirt-Discounter

1. Bagsoflove zwembroek bedrukken (beste keuze)

Het voordeel van de ontwerp functies op Bagsoflove.nl is dat het designen van je shorts heel erg gemakkelijk werkt. Bovendien kun je direct een voorbeeld / preview van je werk bekijken, en checken op een model. Hierdoor krijg je direct een goed beeld van de uiteindelijke zwembroek met bedrukking. De prijs van een bedrukte zwembroek is mogelijk vanaf €44 (excl. verzendkosten).

Ja, direct de duurste van de drie opties. Maar daar staat tegenover dat ze ook standaard kwantumkorting en zelfs studentenkorting bieden. Verder is het uniek dat je deze zwembroeken als DIY kit kunt laten opsturen, en je voor twee soorten (kwaliteit) stof kunt kiezen. Matte of licht glanzende lycra. Kortom: kost wat, heb je ook wat!

Voordelen

 • Mooie ontwerp opties
 • 2 jaar garantie
 • Voeg gepersonaliseerd label toe
 • Keuze uit 2 soorten stoffen
 • Standaard korting

Nadelen

 • Prijziger

2. Etsy zwembroeken met bedrukking

Etsy is een wereldwijd platform voor creatieve produucten. Van maffe knutselwerkjes tot super gave custom gifts en gadgets. Er staan, op moment van schrijven 539verschillende aanbiedingen in de rubriek zwembroek personaliseren te koop op Etsy. De gemiddelde kosten per zwembroek zijn €30,48. Dus qua prijs zit je hier een beetje in de middenmoot. Al zijn er ook uitschieters tussen, zoals een neon speedo short van €96,45. Beetje veel geld voor één gepersonaliseerde zwembroek.

3. Yescustom zwembroek bedrukken

Bij Yescustom kun je naast standaard zwembroeken ook speedo’s bedrukken. Ze hebben ook een heleboel kant-en-klare ontwerpen die je kunt personaliseren met een foto. Het ontwerpen is echter niet zo uitgebreid als bij Bagsoflove. Je kunt alleen je foto uploaden, en voor een meerprijs van $3 krijg je dan een preview toegestuurd. Niet zo tof. Verder is de prijs wel redelijk: $25.99 (incl. verzendkosten).

Voordelen

 • Betaalbaar
 • Speedo’s en Trunks
 • Veel standaard ontwerpen

Nadelen

 • Weinig eigen ontwerp mogelijkheden
 • Tekst is geen optie

4. Shirt-discounter zwembroeken bedrukken

Vergeleken met de andere webshops waar je zwemkleding kunt bedrukken, is Shirt-discounter toch wel een mogelijk alternatief. Hun personalisatie tool is redelijk: je kunt makkelijk in ene paar verschillende kleuren een tekst toevoegen. En tegen een meerprijs (€ 6,50) een afbeelding of logo. De zwembroeken zelf zijn wel goed betaalbaar vanaf € 12,00 (exclusief €4,24 verzendkosten). Er zijn twee type broeken waar je uit kunt kiezen. Kortom: een OK keuze als je echt alleen de naam op een zwembroekje bedrukt wilt hebben.

Voordelen

 • Basic
 • Betaalbaar

Nadelen

 • Weinig ontwerp mogelijkheid

Beter dan een strandhanddoek

Zwembroeken bedrukt met jouw logo, foto of eigen ontworpen print kunnen hele gave promotionele artikelen zijn. Waarom? omdat ze gedragen zullen worden! Dat is beter dan een strandhanddoek waar je merk onder een lichaam verstopt zit.

Bil-boards op het strand

Geef een gepersonaliseerde zwembroek als premium om het zomer seizoen in te luiden van je strandpaviljoen. De verkoop stimuleren van zonnebrandcrème: met een win-actie. Een originele manier om een badplaats te promoten, of je merk in de schijnwerpers te zetten. Deel de shorts uit aan iedereen die ermee wil rondlopen: gratis billboard reclame op het strand!