Badpak bedrukken met je eigen print, logo of foto

Een eigen badpak bedrukken is niet alleen een gaaf relatiegeschenk. Een mooi ontwerp is ook geschikt als bedrijfskleding of merchandising.

Eigen badpak bedrukken / personaliseren: dit zijn de 4 beste webshops

We hebben uren het internet doorgespit en onderzoek gedaan naar de leuke webshops voor het bedrukken van badpakken. Dit zijn de 4 beste sites die je badpak bedrukken met de foto of print die jij wil. Bags of Love, Yescustom, Etsy en Koterkado: voor de kleintjes! Of je nu één badpak wilt bedrukken, als limited edition of voor een speciale promotionele actie, of duizenden. Bij deze webshops kun je zwemkleding bedrukken en het helemaal zelf ontwerpen.

 1. Bagsoflove (beste keus)
 2. Etsy
 3. Yescustom
 4. Koterkado (gestopt)

Bagsoflove badpak bedrukken

Het voordeel van de ontwerp functies op Bagsoflove.nl is dat het ontwerpen heel erg gemakkelijk werkt. Bovendien kun je direct een voorbeeld / preview van je werk bekijken, en checken op een model. Hierdoor krijg je direct een goed beeld van het uiteindelijke badpak met bedrukking. De prijs van een badpak met bedrukking is mogelijk vanaf €44 (excl. verzendkosten) direct de duurste van de drie. Maar daar staat tegenover dat ze ook standaard kwantumkorting en zelfs studentenkorting bieden. Verder is het uniek dat je deze badpakken als DIY kit kunt laten opsturen, en je voor twee soorten stof kunt kiezen.

Voordelen

 • mooie ontwerp opties
 • DIY kit mogelijkheid
 • keuze uit 2 soorten stoffen
 • standaard korting

Nadelen

 • prijzig

Etsy badpakken met bedrukking

Etsy is een wereldwijd platform voor creatieve produucten. Van maffe knutselwerkjes tot super gave custom gifts en gadgets. Er staan op ,moment van schrijven 1883 verschillende aanbiedingen in de rubriek badpak personaliseren te koop op Etsy. De gemiddelde kosten per badpak zijn €30,48. Dusqua prijs zit je hier een beetje in de middenmoot.

Yescustom badpak bedrukken

Bij Yescustom kun je naast badpakken ook bikini’s bedrukken. Ze hebben ook een heleboel standaard ontwerpen die je kunt personaliseren met een foto. Het ontwerpen is echter niet zo uitgebreid als bij Bagsoflove. Je kunt alleen je foto uploaden, en voor een meerprijs van $3 krijg je dan een preview toegestuurd. Niet zo tof. Verder is de prijs wel redelijk: $25.99 (incl. verzendkosten).

Voordelen

 • Betaalbaar
 • Bikini kan ook
 • Veel standaard ontwerpen

Nadelen

 • weinig eigen ontwerp mogelijkheden
 • tekst is geen optie

Koterkado badpak bedrukken

Vergeleken met de andere webshops waar je zwemkleding kunt bedrukken, is Koterkado toch wel een zeer matige partij. Hun personalisatie tool is eigenlijk niet meer dan een veredeld formulier. Jezelf uitleven met leuke foto’s en ontwerpen zal daardoor niet lukken. De badpakken zelf zijn wel goed betaalbaar € 13,95 (exclusief verzendkosten). Kortom: een goede keuze als je echt alleen de naam en je 06-nummer op het badpakje bedrukt wilt hebben.

Voordelen

 • basic
 • betaalbaar

Nadelen

 • weinig ontwerp mogelijkheid
 • niet gebruiksvriendelijk
Koterkado badpak bedrukken
Helaas is Koterkado gestopt met deze service.

Beter dan een strandhanddoek

Badpakken bedrukt met jouw logo, foto of eigen ontworpen print kunnen hele gave promotionele artikelen zijn. Waarom? omdat ze gedragen zullen worden! Dat is beter dan een strandhanddoek waar je merk onder een lichaam verstopt zit.

Bil-boards op het strand

Geef een gepersonaliseerd badpak als premium om het zomer seizoen in te luiden van je strandpaviljoen. De verkoop stimuleren van zonnebrandcrème: met een win-actie. Een originele manier om een badplaats te promoten, of je merk in de schijnwerpers te zetten. Deel de badpakken uit aan iedereen die ermee wil rondlopen: gratis billboard reclame op het strand!