Reachdesk garandeert succes van relatiegeschenk campagnes

Wow!

Reachdesk garandeert 500% Return on Investment (ROI) op relatiegeschenken campagnes

Reachdesk (New York, London, Lissabon) zegt het enige wereldwijd opererende en data-driven B2B relatiegeschenken platform te zijn dat klanten gegarandeerde resultaten durft aan te bieden op door hen geregelde campagnes.  Op 19 mei jl. maakte de onderneming bekend, dat zij  haar klanten aan zich bindt door: 

5x ROI-garantie: Reachdesk garandeert bepaalde klanten binnen één jaar een factor 5 stijging van de ROI op ‘qualifying pipeline spend’ via het Reachdesk-platform.

Marketplace Price Match Garantie: Als een klant  hetzelfde  relatiegeschenk van een bepaalde   leverancier kan kopen tegen een lagere, niet-promotionele prijs, zal Reachdesk  het verschil terugstorten.

Geld-teruggarantie: Reachdesk garandeert dat als een klant zijn contract beëindigt, deze eventueel resterende tegoeden en vooruitbetalingen terugbetaald krijgt;  hetzij onmiddellijk op verzoek of binnen 30 dagen als de klant er niet  eerder om vraagt.

Elk bedrijf geliefd!

Reachdesk wil met deze garanties bewijs leveren voor hun totale toewijding  aan het ‘gifting success’van hun klanten, door snelle, meetbare, duurzame en transparante oplossingen te creëren. Deze garanties vormen een primeur in de branche. Reachdesk garandeert dat de klant succes boekt met via hun platform gerealiseerde campagnes;  ze bewijzen hun totale commitment aan de klant om met de best denkbare oplossing te komen voor zijn of haar wensen en behoeften, hoe ingewikkeld ook. Met de garanties willen ze ook hun visie en missie handen en voeten geven: een wereld creëren waarin  elk bedrijf geliefd wordt en blijft door zijn klanten, werknemers en de planeet waarop het opereert, onze aarde.

Lees ook:  Geiger opent verkoopkantoor in Duitsland
garanties resultaat relatiegeschenken roi reachdesk

Garanties

“Bij Reachdesk streven we ernaar om onze klanten  de meest effectieve resultaatgerichte tools in de branche te bieden om écht het verschil te maken; en dat willen we met onze garanties bewijzen”, zegt Alex Olley, medeoprichter en Chief Revenue Officer. “Het meetbaar maken van de ROI is een van de belangrijkste succesfactoren voor elk bedrijf, vooral in de huidige economische contekst. Wij zijn in geslaagd een unieke en intelligente tool te bouwen waarmee klanten de impact van hun gifting-strategie kunnen meten; daarmee brengen wij hen in de best  mogelijke uitgangfspositie om  hun doelen niet alleen te realiseren, maar zelfs te overtreffen.”

Waarvan akte. Ik hoop dat ze het waar kunnen maken.