Geiger opent verkoopkantoor in Duitsland

Geiger heeft een nieuw verkoopkantoor geopend in Düsseldorf, Duitsland vlakbij hun Duitse distributiefaciliteit in Nettetal

De Amerikaanse promo-gigant Geiger, dat wil zeggen de EMEA-divisie van het concern in London, heeft een nieuw verkoopkantoor geopend in Düsseldorf dat nauw samen gaat werken met hun distributiefaciliteiten in  Nederland (Rotterdam) en Duitsland (Nettetal, vlak bij Venlo). Deze uitbreiding past naadloos in Geigers strategisch plan voor wereldwijde expansie. 

Geiger Duitsland

Renate Schmid, Geiger Germany

In het nieuwe verkoopkantoor zal Renate Schmid als accountdirecteur voor Duitsland optreden. Renate heeft een indrukwekkend cv en meer dan 14 jaar ervaring in de merchandise- en printmanagement sector. “We zijn verheugd Renate te verwelkomen in ons Europese team en de groei van dit nieuwe tijdperk voor Geiger in Duitsland te ondersteunen”, zegt Vicky Kinasz, directeur van de Britse divisie van Geiger. “En ik kijk ernaar uit om nauw met haar samen te werken.”

“Ik ben blij dat we nu onze diensten ook aanbieden aan klanten in Duitsland”, aldus Geiger president en CEO Jo-an Lantz. “Wij bieden wereldwijd opererende klanten wereldwijde diensten in combinatie met lokale ondersteuning, en dit nieuwe kantoor versterkt onze wereldwijde groeistrategie.”

Grootste promotieartikelen distributeur ter wereld

De basis van het huidige Geiger werd gelegd in 1878, toen de broers Andre en Jacob Geiger de drukkerij van hun vader in Newark, overnamen. Het bedrijf verhuisde naar Lewiston in 1955, waar tot op de dag van vandaag hun hoofdkantoor gevestigd is.

Geiger noemt zichzelf de grootste distributeur van promotionele producten ter wereld. Ze bieden klanten wereldwijd een volledige in-house, end-to-end service, van ontwerp en digitaal printen tot warehousing, fulfilment en wereldwijde verzending.

Lees ook:  Relatiegeschenk leveranciers in de knoop

Geiger EMEA is de Britse partner van de World Advertising Gift Exchange (WAGE). Dat is een wereldwijd netwerk van 20 relatiegeschenk leveranciers van merkartikelen die wereldwijd programma’s voor multinational brands leveren. In Nederland is Procomm Partners BV te Barneveld aangesloten bij WAGE.

geiger hoofdkantoor amerika
Geiger hoofdkantoor in Lewiston, Maine (VS) Credits: Geiger