2-in-1: Oktoberfest & relatiegeschenk vakbeurs

WerbeWiesn: die Fachmesse für Werbemittel

Er bestaat vakbeurs voor relatiegeschenken in München met een oktoberfest thema

Ook Duitsland ontwaakt langzaam uit de Covid-nachtmerrie. Zo is ook de inschrijving voor Werbewiesn 2022, de vakbeurs voor reclamematerialen (relatiegeschenken en giveaways) rond het Oktoberfest weer gestart. We kregen een persoonlijke uitnodiging, reden om onze relatiegeschenk beurskalender ook een update te geven.

Denk je aan München dan denk je snel aan het fenomenale Oktoberfest. En ook relatiegeschenken handelaren in München combineren graag zaken met traditie ( ‘Wiesn’ is de lokale naam voor het Oktoberfest). Na eerdere annuleringen zullen op 14 september 2022 tussen 8.30. en 17.00 uur de deuren van deze vakbeurs weer opengaan in de evenementenlocatie Zenith in München-Freimann. Dit keer zijn er negen  bureaus aangewezen om deelnemers en bezoekers uit  te nodigen voor  de Werbewiesn. 

Tickets en meer info over de vakbeurs Werbewiesn

Gratis deelname

Deelname is gratis,  maar aanmelden is wel verplicht.  Nadat je je hebt geregistreerd, ontvang je je  “VIP-ticket” dat je via een QR-code toegang geeft en (eerder al) aanmeldt voor aanbiedingen van exposanten – via de bureaus die de uitnodigen voor de beurs verzorgen.

Zet ook de andere Duitse beurzen voor 2023 vast in je agenda

Natuurlijk de PSI, die (ijs en corona dienende) gepland staat voor 10 tot 12 januari 2023. Maar ook de Werbewelt dat dit jaar voor het eerst georganiseerd werd door hetzelfde bureau als WerbeWiesn. Het is een nieuwe vakbeurs voor promotionele producten en beleefde op 23 maart 2022 een succesvolle première in de indrukwekkende ambiance van de evenementenlocatie MOTORWORLD in München. Zie deze impressie van de eerste WerbeWelt editie in mei van dit jaar.