Originele koffiemerk promotie

Met een doos vlaggetjes, koffie en bekers bouwen het Oranjefonds en Douwe Egberts elk jaar het grootste buurtfeest van Nederland.

Beter omgaan met je buren dankzij het Burendag pakket van Douwe Egberts en het Oranjefonds

Liever een goede buur, dan een verre vriend. Want buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten, elkaar helpen en zich samen inzetten voor de buurt. Daarom zijn Douwe Egberts en het Oranje Fonds initiatiefnemers van Burendag. 

Het feest wordt ieder jaar in het vierde weekend van september gevierd. Op 24 september 2022 organiseren ze voor de zestiende keer Burendag. Een groot nationaal feest, waar inmiddels zo’n 1 miljoen buren aan meedoen.

inhoud Burendag pakket douwe egberts oranjefonds
Gratis Burendag pakket

Wat zit er in het Burendagpakket?

Je krijgt een gratis Burendag pakket als je een buurtactiviteit voor 1 september aanmeldt op de actiewebsite. De inhoud van het pakket kan van jaar tot jaar iets verschillen. Maar het pakket bevat bijna altijd koffiebekers bedrukt met het Burendag logo en Douwe Egberts. Verder vlaggenlijnen, stoepkrijt, drinkbekertjes en natuurlijk koffie! Op de website kun je als deelnemer kleurplaten, spandoeken, posters en andere leuke ideetjes voor buurtactiviteiten vinden.

  • Stoepkrijt
  • 500 grams pak Douwe Egberts filterkoffie
  • Vlaggenlijn
  • Koffiemokken
  • Burendag Spel
  • Posters

Onder bepaalde voorwaarden is het zelfs mogelijk om een bijdrage van maximaal €350,- te krijgen van het Oranje Fonds voor bijvoorbeeld het opknappen van iets in de buurt of voor een speciale activiteit.

Idee van Douwe Egberts

Over de verzuiling heen, is er troost voor iedereen, want koffie is een keurig nette verslaving. Daarmee somde VOF de Kunst met het lied Een kopje koffie in 1987 de unieke eigenschappen van het ’t zwarte goud op. Op initiatief van Douwe Egberts vierden we in 2006 voor het eerst Burendag in Nederland. Twee jaar later in 2008 ontstond de samenwerking tussen Douwe Egberts en het Oranje Fonds. Waarom? Op Burendag willen ze zoveel mogelijk buren met elkaar in contact brengen. Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven en bevordert zo contact en verbinding tussen groepen mensen. En koffie is de smeerolie voor Burendag!

Lees ook:  Drinkbeker gemaakt van rijst

Private label koffie

Nu we het toch over koffie hebben. Je eigen private label koffie, is een geweldige manier om de identiteit van je merk te onderstrepen. Sinds de coronacrisis hebben veel horecaondernemers de kracht van private label koffie ontdekt. Maar koffie is een geschikt promotioneel product, zie de Cup of Joe Biden.