Hoe doe je dat? Relatiegeschenken budget doneren aan het goede doel.

thumbnail

Geen relatiegeschenken voor relaties maar een donatie. Wil jij ook je relatiegeschenken budget doneren? Geert Visser (directeur van Ictivity)geeft uitleg.

Bij Ictivity dit jaar geen relatiegeschenken of fles wijn om de zakenrelaties te bedanken, maar een financiële bijdrage van Ictivity aan Bikers Against Child Abuse, Cliniclowns en Stichting Help Haïti. Dit is het eerste jaar bij Ictivity dat het relatiegeschenk plaats maakt voor een donatie aan goede doelen.

“Het schenken aan een goed doel is misschien niet zo bijzonder, maar de selectie van deze organisaties was dit zeker wel”

Geert Visser

Tip: steeds meer bedrijven haken in op events zoals foute kersttruiendag. Dat is ook een leuke manier om publiciteit te genereren en een goed doel te steunen. Oh ja, kan ook leuk zijn voor je medewerkers die van verkleden houden.

Elke medewerker bepaalt

Met het uitbrengen van een stem bepaalde elke medewerker van Ictivity aan welk goed doel hij een kerstbijdrage wilde schenken. Voor elk van de goede doelen geldt, dat er een persoonlijk verhaal van een medewerker achter schuilt. “Het schenken aan een goed doel is misschien niet zo bijzonder, maar de selectie van deze organisaties was dit zeker wel. We vinden het belangrijk om initiatieven te steunen die een speciale betekenis hebben voor onze medewerkers,” vertelt Geert Visser, directeur van Ictivity.

Relatiegeschenken budget doneren
Overhandiging cheque aan Anne Marie Imbens, Hoofd Bedrijfsbureau CliniClowns

Knuffelberen

Een drietal organisaties heeft ondertussen de cheque overhandigd gekregen. Bikers Against Child Abuse helpt kinderen lichamelijk, geestelijk of seksueel misbruikt zijn zich weer veilig te voelen. De donatie van Ictivity wordt ingezet voor de aanschaf van knuffelberen, die kinderen krijgen als ze zich aanmelden bij de ‘B.A.C.A.-familie’. De stichting Cliniclowns zorgt jaarlijks voor een lach bij 90.000 zieke en gehandicapte kinderen. En de Stichting Help Haïti kan de bijdrage van Ictivity goed gebruiken bij de wederopbouw van een school in Cholette/Petite Riviere des Nippes, die zware schade opliep door orkaan Matthew.

Bron: www.ictivity.nl

Geschenk goeroe, gadget fanaat en branding baas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug omhoog