Dry January: Hendrick’s drinkfles 

Hendrick’s Gin wil hun fans helpen tijdens Dry January door een sportschool te worden voor de hele maand januari. En ze hebben gave gym-swag laten maken, zoals een hele leuke drinkfles gemaakt in de herkenbare vorm van hun eigen vertrouwde gin fles.

Hendricks gin drinkfles dry january

Hendrick’s Gin Drinkfles en Sportoefeningen

Als onderdeel van hun goede voornemen voor het nieuwe jaar heeft het luxe gin drankmerk hilarische sportoefeningen voor gin liefhebbers bedacht. Cocktailgewicht shaken, High Repetition Garnering, Pink Gewichtheffen, Resistance Cheersing en Host Congeniality Drills. Maar het leukste van de campagne zijn de bijbehorende goodies. Branded zweetbandjes en de toffe Hendrick’s drinkfles herinneren je tijdens je workout aan waar je het allemaal voor doet. De sportieve merch is verkrijgbaar via hun webshop: Tiny Shop.

Hendrick's gym sportoefeningen
dry january gadgets

Sportieve promotieartikelen

Hendricks gym is een leuk gevonden woordspeling. Steeds meer drankmerken haken op een sportieve manier in op Dry January. Het is de maand in het jaar waarin alcoholisten hun goede voornemens proberen waar te maken. Het doet mij denken aan energieleveranciers die hun klanten helpen energie besparen met goede ideeën, gadgets en huisisolatie. Sommige tips zijn verstandig, maar de leukste tips komen in de vorm van stijlvolle goodies zoals warme dekentjes en sokken. Terug naar de wereld van drank. Ter introductie van Heineken 0.0 kregen klanten een gratis Heineken sporthanddoek cadeau bij een sixpack.

Lees ook:  Eetbare vegan buideltjes gemaakt van algen en zeewier plastic vervangen 216k plastic flesjes tijdens de London Marathon