CASETiFY drinkflessen

Drinken uit plastic wegwerpflessen is zo passé! Bovendien zijn herbruikbare waterflessen steeds meer een mode accessoire. Logisch dat er nu ook CASETiFY drinkflessen zijn.

Super stijlvolle RVS CASETiFY drinkflessen

Dit hippe millennial merk heeft het assortiment onlangs uitgebreid met herbruikbare, personaliseerbare modieuze drinkflessen. Gemaakt van roestvrij staal, met handige snufjes die ervoor zorgen dat je nooit meer een andere bidon mee op pad wil nemen.

rvs drinkflessen merk
casetify herbruikbare drinkfles stijlvol design geschenk

Wat is CASETiFY

Hipster alert. Het begon als een simpel idee: gepersonaliseerde telefoonhoesjes maken van je Instagram-foto’s. Na 7 jaar is CASETiFY het snelst groeiende wereldwijde merk voor technische accessoires. Het lifestyle-accessoire merk staat bekend om geweldige samenwerkingen (CO-LABS) met bekende merken als Disney, Hello Kitty, Pokémon en Heinz. En verkoopt naast composteerbare en biologisch afbreekbare telefoonhoesjes ook andere telefoon gerelateerde gadgets zoals laders, selfie lenzen en smart watch bandjes.

Bedrukken

De CASETiFY waterflessen zijn verkrijgbaar in twee maten, 550 ml en een grotere 760 ml. Er zijn 5 verschillende standaard kleuren en 2 met een verloop. Bedrukken kan in vijf lettertypen en je eigen tekst kan worden gegraveerd of afgedrukt langs de zijkant van de fles, met twee uitlijning opties.

Bekijk ook onze Top 8 duurzame waterflessen

Zweetvrij

Een fles die niet kan zweten? Ja zo noemen ze het zelf hoor. Lekvrij is tegenwoordig een standaard feature op alle drinkflessen. Maar de flessen van CASETiFY zijn ook voorzien van Hydrafy- technologie. Dit houdt vloeistoffen urenlang warm of koud. En hier komt het: de buitenkant blijft zweetvrij (geen condensvorming) waardoor je bureau en rugzak ook droog blijven.