Werkhandschoenen bedrukken

Laat kwalitatieve werkhandschoenen bedrukken met je logo. Dan is je ‘brand’ altijd ‘bij de hand’.

PPE is dezer dagen hot, in relatiegeschenkenland. Overal zijn relatiegeschenken leveranciers overgegaan op mondmaskers, antibacteriële vloeistoffen enzovoorts. Wat me al associërend ineens opviel is, dat bijna niemand hier op het idee komt – voor zover een kleine google zoektocht laat zien – om de werkhandschoen te gebruiken als promotioneel product. 

Promotionele werkhandschoenen

Je vindt overal handschoenen aangeboden waarmee je kunt telefoneren, handschoenen met ingebouwde gadgets, handschoenen voor als het koud is, tuinhandschoenen, barbecuehandschoenen, maar slechts mondjesmaat echte kwaliteit werkhandschoenen die je met je logo kunt laten bedrukken. 

Terwijl, zoals we elders al vaststelden, dit seizoen er vooral vraag is naar nuttige relatiegeschenken! 

Dit soort handschoenen zijn uitstekende promotiematerialen. Ze kunnen worden gebruikt voor (en door) organisaties met werknemers die vanwege de arbo-wet handschoenen moeten dragen, maar ook in het huishouden willen veel mensen hun handen beschermen. Let wel op, als je handschoenen wilt aanbieden voor ‘zakelijk’ gebruik, dat diezelfde arbo-wet allerlei eisen stelt. 

Geen latex of vinyl, maar nitril!

Laat je niet simpele latex handschoentjes aansmeren, maar kies voor bijvoorbeeld nitril. Nitril is een synthetisch rubber dat al een tijdje bestond, maar pas sinds kort betaalbaarder is geworden. Nitril handschoenen worden steeds populairder in de medische, voedings- en schoonmaakindustrie.

Dit materiaal heeft een hogere perforatieweerstand dan enig ander handschoenmateriaal, en ook een betere chemische bestendigheid dan latex- of vinylhandschoenen.

Een prima gelegenheid om je als merk bij dankbare klanten onder de aandacht te brengen!