Heineken & Robert Doornbos belonen brave bierdrinkers

‘snelste pitstop’ wint 2 gratis tickets voor de F1® Grand Prix in Mexico

Twee teams.
Een spekglad circuit.
De ultieme pitstop.

Twee jongens die regelmatig de BOB zijn na een avondje uit werden verrast door hun vrienden.

https://youtu.be/kyQUs3Zi6YY

Samen met Heineken en de BOB-campagneteams van Veilig Verkeer Nederland lokten ze beide bestuurders naar het Circuit in Zandvoort. Daar stond ze een geweldige verrassing te wachten.

Na een succesvolle blaastest stapten beide vriendenteams uit op het parcours. Hier kregen ze de kans om 2 tickets te winnen voor de F1® Grand Prix in Mexico. Een jongensdroom!

Robert Doornbos

Oud-F1 coureur Robert Doornbos stond hen daar op te wachten. Hij vertelde dat de twee mannen de strijd met elkaar zouden aangaan op een spekglad circuit. Maar het ging er dit keer niet om wie het eerst over de finish was.

Bart Groen en Willem Jongbloed

Bart (Tilburg) en Willem (Amsterdam) moesten samen met een eigen pitstop team klaarstaan in de pitstraat voor een heuse bandenwissel. Het team dat als snelste de pitstop uitvoerde, ontving een uniek geschenk: een exclusieve reis naar het Formule 1 weekend in Mexico!

Heineken & Veilig Verkeer Nederland

Met deze actie, in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland, geeft Heineken invulling aan de ‘When You Drive, Never Drink’-campagne. Het platform waarmee Heineken wereldwijd verantwoord alcoholgebruik in het verkeer onder de aandacht brengt.

Klanten prikkelen

Als onderdeel van deze campagne wil Heineken goed gedrag belonen. Dat is gelukt met een opvallende reclame campagne en een geweldige prijs ( gratis tickets naar de F1 Grand Prix in Mexico). 

Lees ook:  Vaderdag promotiecampagne: verkoop de toekomst als merch
Heineken Robert Doornbos brave bierdrinkers veilig verkeer drink drive

When You Drive, Never Drink

Drie maanden geleden verraste Heineken concertbezoekers die niet hadden gedronken met een kartwedstrijd, de race van hun leven. Op een speciaal aangelegd circuit gingen zij de strijd met elkaar aan om twee felbegeerde tickets voor de Grand Prix van Canada. Heineken wil bestuurders er continu van bewust maken om geen alcohol te drinken als er nog gereden moet worden.

BOB sleutelhanger

De Bob-campagne is een Europese campagne tegen drank in het verkeer. De Bob-sleutelhangers staan symbool voor deze campagne. Het is een leuke give-away die je kunt ontvangen als je probleemloos door een alcoholtest komt. De BOB sleutelhanger is zo populair dat er zelfs een fanpagina van bestaat op Twitter.