Wendy’s Big Brain Bean Bag: zitzak met hoofdsteun

Zitzak voor de oude…

Ik ben dol op opvallende zitzakken en bean bags! Deze promotionele poefjes zijn leuk voor kinderen, maar volwassenen – en zeker de wat oudere – missen al te vaak adequate ondersteuning voor nek en hoofd. Wat onhandig!

Maar  nu lijkt er toch een zitzak aan te komen die ook oudere dames en heren dat jeugdige gevoel van ‘ik laat me maar ergens neerploffen’ mogelijk maakt zonder gevaar voor acute hernia. Fastfoodketen Wendy’s (wereldwijd >6500 vestigingen, maar niet in Nederland, zie wiki) heeft begrepen, dat deze zitzak beperking oneerlijk en onnodig is. Wendy’s heeft daarom de opdracht gegeven een zitzak te ontwerpen en fabriceren die wél steun geeft aan nek en brein.

Custom made promotionele zitzak met hoofdsteun

Bovendien gaf het nieuwe ontwerp de mogelijkheid om ook driedimensionaal de rode vlechten van Wendy vorm te geven. En kalende rokers kunnen in hun (wo)man-cave eindelijk een raam openzetten zonder kou te vatten! 

Er woedt dezer dagen een felle concurrentiestrijd tussen de grote fastfoodketens, die ondermeer tot uiting komt in steeds gekkere promo’s. Die bovendien nuttig en bruikbaar moeten zijn. Dat geldt voor deze zitzak zeker, al zul je hem niet gauw in je design-ingerichte woonkamer zetten. 

De stoel verwijst ook nog naar de op internet populaire ‘big brain’-meme; vandaar de naam “Big Brain Bean Bag Chair”

Lees ook:  Elvis-memorabilia
big brain meme zitzak