Bedrukte lippenstift met eigen smaakje?

KFC drukt niet alleen zijn logo op deze lippenstift, ook hun bekende smaak van fried chicken is er in verwerkt. 

Bedrukte lippenstift met een smaakje? Eerst Crocs, nu een lipstick met pikante frituursmaak. KFC ( Kentucky Fried Chicken) houdt wel van weirde merchandise. Hadden ze eerst samen met Crocs een actie met onsmakelijk bedrukte plastic klompjes, en een naar fastfood ruikende geurkaars, nu kun je met een beetje geluk een lipstick winnen die smaakt naar hot wings

KFC Lipsticks met bedrukking

Ter ere van National Lipstick Day en National Wing Day, die dit jaar toevallig op dezelfde dag, 29 juli, vielen, kondigde KFC UK de ‘Bucket Red No. 11’  lippenstift aan, die niet alleen “likkebaardend lekker smaakt”. Maar ook moet de lipstick met fried chicken smaak bijzonder veegbestendig zijn, zodat je er rustig een KFC-snack mee kunt eten. “WingProof.” Noemen ze dat.

Ledenwerving Colonel Club

Watertandende frituur-volgers kijken reikhalzend uit naar de release van deze bijzondere lipstick. De lippenstift is overigens niet in de KFC-vestigingen verkrijgbaar; je moest eerst je registreren als lid van de “Colonel Club” om kans te maken op het finger licking good staafje gepeperd vet. KFC verloot onder de inschrijvers 400 exemplaren. Hoeveel NAW-gegevens van leads zouden ze daarmee opgehaald hebben? 

Lees ook:  Wat is punker dan de bieb?