Geinige Elon Musk gadgets

Elon Musk, treiterige belletjestrekker met promo items

Elon Musk is  – wat mij betreft – zonder enige twijfel de Leonardo da Vinci van onze dagen. Niet alleen is hij een heuse uomo universale die bewijst dat je alles kunt als je maar wil; hij heeft ook een onverwoestbaar gevoel voor humor. Een voorbeeld: de cybertruck, een waanzinnig ontwerp dat spot met alles wat wij normaal vinden.

Tesla Tequilla en Model Y swimwear

Hij verzint – en realiseert – niet alleen elektrische auto’s, ruimtevaartuigen, boormachines en brein-computer koppelingen. Hij verzint ook de grappigste promotionele items, en gadgets zoals de Teslatequila of een knipoog naar een zwembroek.

Vlammenwerper

Ook verzon hij voor zijn booractiviteiten de meteen iconische niet-een-vlammenwerper, waarvan hij er in korte tijd ruim 20.000 verkocht, na een reclamecampagne bestaande uit één apocalyptische tweet (@elonmusk, January 28, 2018):

The rumor that I’m secretly creating a zombie apocalypse to generate demand for flamethrowers is completely false.

Elon Musk
elon musk vlammenwerper gadget

Cyber Quad

Als ‘superman’ die ver boven het maaiveld uitsteekt is Musk natuurlijk niet geliefd bij het internationaal journaille. Maar al te graag wijzen zij bijvoorbeeld op het feit dat de cyber truck nog steeds niet echt leverbaar is. Om de vertraging goed te maken bracht Musk in korte tijd een nieuw model Tesla uit, dat echter op één volle acculading slechts 25 kilometer ver bleek te komen: de cyberquad. Na een paar dagen uitverkocht, à $1900 per stuk.

Cyberfluit

En om zijn klokkenluiders/ whistleblowers extra op te beuren bood hij hun dezer dagen een heuse cyberwhistle, een luxe fluitje in de vorm van zo’n cybertruck. Ook deze limited edition in roestvrij staal was, ad $50, in de kortste keren uitverkocht.

Lees ook:  Foute kerst mondkapjes

En hij kon het niet laten nog even een steek te geven naar would-be concurrent Apple, dat duizenddingendoekje met Apple-logo aanbiedt voor liefst $19 per stuk.

tesla fluitje cyber whistle elon musk gadget