Top 4 Chef Soenil kerstpakketten

Pittige kerstpakketten van Lindehof sterrenchef Soenil Bahadoer

Soenil Bahadoer (A.K.A. Spicy chef) is chef-kok en eigenaar van tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen. Soenil combineert de Westerse keuken met zijn Surinaamse en Hindoestaanse roots. Het resultaat is een mix van Surinaams streetfood en haute cuisine. Althans, in zijn restaurant. Of we dit zelf op tafel durven te zetten, dat blijft de vraag!

Kerstpakketten van Chef Soenil: € 40 – € 85

kerstpakket sterrenchef spicy chef wokpan goedkoop

Kerstpakket Chef’s keuze

€40,00 (ex btw)

Bestel op premiumkerstpakketten.nl

kerstpakket-chef-soenil 2021 sterrenchef kerstpakket

Kerstpakket Chef Soenil

€55,00 (ex btw)

Bestel op Premiumkerstpakketten.nl

kerstpakket soenil sterrenchef wok snijplank

Kerstpakket Surinaams Lekker!

€65,00 (ex btw)

Bestel op Premiumkerstpakketten.nl

hapjespan kerstpakket soenil sterrenchef pakket

Kerstpakket Handige Hapjespan

€85,00 (ex btw)

Chef van het Jaar 2020

Soenil gebruikt specerijen en smaken die hij van zijn moeder heeft meegekregen. Zijn gerechten en producten zijn gedurfd en net even anders. Door Gault&Millau is hij in 2020 uitgeroepen tot Chef van het Jaar. De Brabantse kok verwerkt zijn ‘energie en opgewektheid’ in zijn gerechten, aldus de redactie van de bekende culinaire gids.

Soenil Bahadoer is meer dan ooit een van de bepalende figuren aan de top van de gastronomie in Nederland.

Jury Gault&Millau Awards 2020

Kookboek Spicy Chef

Vorig jaar verscheen zijn eerste kookboek genaamd ‘Spicy Chef’. Hierin neemt Soenil zijn fans mee op reis, deelt hij verhalen en recepten uit zijn jeugd en bijzondere signatuurgerechten uit zijn restaurant De Lindehof.

Sterrenchef kerstpakketten

In 2018 was Makro de eerste leverancier die een samenwerking aanging met de Rotterdamse sterrenchef Herman Den Blijker. Vorig jaar  kon je een digitale dinnershow kopen voor je personeel. In dat pakket zat een digitale ‘NO-SHOW’-dinnershow en een 3-gangen menu van Dick Middelweerd, de chef-kok en eigenaar van restaurant De Treeswijkhoeve in Waalre.

Lees ook:  McDonald’s rookmelder: de McDelivery Detector

Durf je dit op tafel te zetten?

Nog steeds verkopen ze bij de Makro Herman den Blijker kerstpakketten. Dus dat lijkt me een goede indicatie dat zijn culinaire food pakketten populaire kerstgeschenken zijn. Persoonlijk ben ik niet echt onder de indruk van de filmpjes die chef Soenil heeft opgenomen voor de kerstpakketleverancier. De inhoud moet nog blijken. Desalniettemin is het weer eens iets anders dan een standaard foodpakket met private label producten. Het blijft natuurlijk gissen of de producten die in dit pakket zitten ook echt van Soenil’s receptuur zijn. Wat moet je nou zeggen van een pak rijst…