Verbod op onnodige relatiegeschenken in Oklahoma

Dit verbod op onnodige relatiegeschenken kan de staat Oklahoma tot $ 58 miljoen per jaar besparen


Mary Fallin, de gouverneur van Oklahoma, heeft een verbod gelegd op onnodige relatiegeschenken en niet-essentiële bedrukte artikelen. Doel is om de inkoop van relatiegeschenken en promotionele producten voor bepaalde overheidsinstanties aan banden te leggen.

Slecht nieuws voor verkopers van magneten, buttons, bumperstickers, onderscheidingen, trofeeën, briefpapier, pennen en notitieboeken.

gouverneur oklahoma verbod overbodige relatiegeschenken
Mary Fallin

Bovengenoemde en “soortgelijke artikelen” worden gezien als “niet essentieel”. De staat Oklahoma zit in een begrotingscrisis. Het verbod op relatiegeschenken en promo artikelen is onderdeel van Gouverneur Fallin’s poging om de staatsuitgaven te beheersen.

Inkoop besparing

Over het algemeen zijn bumper stickers, caps en buttons best populair in de Verenigde Staten. Donals Trump’s promotionele producten leverancier heeft wat dat betreft niet te klagen! Maar de kaarten liggen anders in de Sooner State. Onnodige promotionele items en relatiegeschenken moeten het financieel getroffen Oklahoma tot $ 58 miljoen per jaar besparen. Andere schattingen komen uit op lagere aantallen, waaronder een besparing van $ 28,5 miljoen.

Om precies te zijn geldt dit verbod op staatsuitgaven voor “niet-essentiële” bedrukte artikelen. En zijn uitzonderingen gemaakt voor de departementen van toerisme & recreatie, technologie, carrière educatie en commercie.

Kritisch inkopen

Kijk zelf ook een kritisch in je kast met promo producten, relatiegeschenken en goedbedoelde cadeautjes. Ik ben benieuwd hoeveel je zou kunnen besparen als je net zoals mevrouw Fallin je relatiegeschenk uitgaven wat strenger beoordeeld.

Uiteraard moet er ruimte blijven voor uitzonderingen. En gelukkig voor de relatiegeschenk handelaren in Oklahoma is daarin voorzien. Aankopen van promotionele producten die op grond van het uitvoerend bevel verboden zijn, kunnen alsnog worden toegestaan ​​na goedkeuring door een kabinetssecretaris.

Lees ook:  D-SIGN Light: trendy logo led lamp met vintage look

Bron: ASI Central

2 gedachten over “Verbod op onnodige relatiegeschenken in Oklahoma”

Reacties zijn gesloten.