Vaccinatie t-shirt Miller Lite (Vax Tee)

Covid maakt creatief

Miller Lite lanceert een lijn vaccinatie T-shirts met één mouw die mensen kunnen dragen als ze het COVID-19-vaccin krijgen

Rond Koningsdag zijn alle give-aways oranje gekleurd. Toen vroeger ons voetbal nog iets voorstelde liep een bepaald soort consumenten met (ook oranje) leeuwattributen. 

Miller Brewing Company in de US (ook al van Inbev inmiddels) bedacht een éénmouws-teeshirt in het kader van ( Hup Hugo, hup!) de vaccinatiecampagne in Noord Amerika. Daarmee toont de brouwer zijn optimisme, en sluit meteen naadloos aan bij hun al lang spreekwoordelijke slogan ‘It’s Miller time: “After a long hard day’s work you come home, grab a Miller Lite out of the fridge and enjoy a few cold ones!”

Vaccinatie t-shirt met één mouw

Het Vaccinatie T-shirt is speciaal ontworpen voor “maximaal gemak” tijdens vaccinaties. Omdat de rechtermouw ontbreekt kan het vaccin gemakkelijk toegediend worden. Pleister erop, en klaar. Maar draag het shirt vooral ook na je gevaccineerd bent. Want “Vax Time” uniseks T-shirt met één mouw zijn de perfecte manier om te laten zien hoe enthousiast je bent dat we binnenkort weer Miller Time kunnen vieren.

Inmiddels zijn al tientallen miljoenen Amerikanen voor de eerste keer ingeënt met het een of andere vaccin ( sommige BN’ers blijken er voor naar New York te vliegen) en Miller heeft dus alle recht om optimistisch te zijn. Hun ‘Vax Time T-shirt’ met één mouw is ook perfect voor mensen om hun tweede prik te gaan halen! 

Goed doel

Het T-shirt van $10 (hier te bestellen) is een creatieve aanvulling op hun uitgebreide collectie merchandise. De opbrengst van het shirt is toegezegd aan de United States Bartenders Guild, Miller Lite belooft de donaties te verdubbelen tot $ 50.000.

Lees ook:  WC papier bedrukken, smaakvol gedaan

Het unisex-shirt is verkrijgbaar in wit of blauw en als links- en rechtsarmige versie. Natuurlijk slechts voor een beperkte tijd verkrijgbaar, dus geheid een collector’s item!