Koningsdag cadeaupakket 2021

Vier Koningsdag 2021 thuis met een Koningsdag cadeaupakket voor personeel en relaties

Voor de koninklijke familie wordt het een digitale Koningsdag. Het thema van 2021 is ‘Kennis Maken’. Ook vorig jaar moest Koningsdag drastisch worden aangepast. De koninklijke familie zat thuis met een oranje tompouce op schoot. Dit jaar reizen de Oranjes wél af naar Eindhoven, maar daar viert de familie Koningsdag vanuit een tv-studio. De exacte locatie is ook bekend: de High Tech Campus Eindhoven.

Wil je als bedrijf inhaken op deze nationale feestdag met een leuke attentie voor je klanten of personeel? Stuur dan een Koningsdag cadeaupakket. 

Leuk Koningsdag cadeaupakket: 4 voorbeelden

Bij Charles hebben ze super geinig koningsdag pakket samengesteld met originele oranje artikelen. Van Koningschips tot vlaggenlijn en van Jopen Viva El Rye tot Willy’s Notenmix. Er zijn 4 verschillende pakketten. Geniet in stijl met een vrolijke oranje boa / bloemenkrans. Met of zonder alcohol, een lekkere Fentimans Orange Tonic Water of Oranjebitter! Er is ook een brievenbus pakket:

Prijzen

  • Brievenbus Koningsdagpakket € 11,95
  • Wij houden van Oranje € 22,95
  • Oranje Boven Alcoholvrij € 19,95
  • Viva Hollandia € 19,95

Tip: Laat voor € 1,25 per pakket een kaartje of een persoonlijke brief toevoegen, bedrukt met je (bedrijfs)logo. Er is geen minimale ordergrootte. Ook het versturen naar individuele adressen is mogelijk. Heb je meer dan 100 pakketten nodig? Vraag dan een offerte aan via de website.

Koningsdag 2021: thuis vieren

Festivals en evenementen die normaliter fysiek plaatsvonden, worden nu online georganiseerd. Dat is één van de twee belangrijke redenen waarom de gepersonaliseerde gift box in opkomst is. En er zit niks anders op voor Oranjefans. Ook koningsdag 2021 gaan we thuis kleinschalig vieren, en vooral online. Om het oranjefeest thuis te vieren, vanuit onze eigen woonkamer, is een leuk cadeaupakket als energizer een perfect idee. 

Lees ook:  Karaoke boombox kerstpakket ( dé hit van 2021)

Toon met een koningsdag cadeaupakket waardering voor de inzet van je personeel, het is immers voor de meeste van ons een vrije dag. Bovendien stimuleren fysieke cadeautjes het wij-gevoel en de teamspirit. Het geeft nieuwe medewerkers meteen een welkom gevoel en bevordert bedrijfstrots.

Haak in op Koningsdag 2021

Net als in 2020 stromen de aanvragen bij relatiegeschenk leveranciers voor Koningsdag 2021 al weer binnen. Heeft jouw bedrijf al plannen om het thuis of online te vieren? Maak er een sfeervolle dag van met originele (branded) vlaggen en banners. Trakteer je personeel op een digitale Koningsnacht borrel of een Koninklijke lunch / ontbijt. Laten we hopen dat het grootschalige Koningsdag-feest in 2022 dan weer ‘normaal’ kan plaatsvinden.

P.S. Een geschenkpakket met oranjeartikelen; wie weet komen ze nog van pas voor het EK… Maar laten we daar maar niet op rekenen?