Ultieme telefoonhoesje voor wielerfans (Samsung + Team Sunweb)

Samsung Galaxy-smartphonehoesjes gemaakt van fietsbanden uit de Tour de France

Handgemaakte telefoonhoesjes van gerecycled materiaal met een uniek verhaal. Deze one-of-a-kind Tour de France activatie is het resultaat van een samenwerking tussen Samsung (partner van de Team Sunweb) Cheil Amsterdam, RTL, Greenmotion, Sortiva en de Kaasfabriek.

tour de france sunweb telefoonhoesje samsung rtl tour du jour

Elke etappe 1 verhaal. Elke etappe 1 ultiem collectors item.

21 collector’s items Tour de France

De 21 hoesjes worden netjes met de hand gemaakt en gegraveerd met de naam van de renner en de route. Elk fietsband telefoonhoesje is een echt collector’s item. Want ze worden gemaakt van de fietsbanden van de Team Sunweb-renners waarop zij tijdens de Tour de France rijden. Na elke etappe geven ze één Galaxy-cover weg aan een echte wielerfan tijdens het de wielertalkshow op RTL: Tour du Jour.

recycled fietsband sunweb samsung telefoonhoesje

Circulaire gadgets

Van gerecyclede materialen kun je unieke geschenken -met een verhaal – maken. Afvalstoffen als sloophout, asfalt, betonpuin, kunststof en papier krijgen via recycling een nieuwe bestemming als grond-, of bouwstof. Loyaliteit specialist Greenmotion heeft met afvalverwerker Sortiva een samenwerkingsverband om circulaire projecten te realiseren die tot de verbeelding spreken. Verder waren betrokken bij dit project Cheil Amsterdam en De Kaasfabriek Fablab.

Eigen unieke telefoonhoesje bedrukken

Je eigen unieke telefoonhoesje bedrukken? Dat kan op smartphonehoesjes.nl. Hieronder enkele voorbeelden van opdrachten die door hun zijn uitgevoerd:

Lees ook:  Milieuvriendelijk & stijlvol relatiegeschenk spaarvarken