Breda in a Box

Na Rotterdam in a Box is er nu ook Breda in a Box

Iedereen kent Dick in a Box van Justin Timberlake. Dit is nét even iets anders. Breda in a Box is gevuld met producten uit Breda.

breda in a box kerstpakket parel van het zuiden
Breda in a Box – Parel van het Zuiden

Het idee is van Boris (26) en Tycho (25).  Ze hebben een grote liefde voor het bourgondische leven. Verder delen ze een passie voor lokale, ambachtelijke producten en geld verdienen. Super hip, want dat zijn de laatste trends in kerstpakketten land. Het begon vorig jaar met Rotterdamse streekproducten in een doos. Met hun Bredase kerstpakketten kunnen ze bezig zijn met de producten waar ze van houden en tegelijkertijd ondernemer zijn.

kerstpakket breda in a box broers brabant streekproducten
2 broers, 1 fiets en Breda in a Box

Waarom maken ze Bredase Kerstpakketten?

De gebroeders Luijten hebben gestudeerd in Rotterdam, maar zijn opegroeid in Roosendaal. Hun missie is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met producten uit de regio Breda. Met Breda in a Box bieden ze een geschikt thema kerstpakket voor bedrijven uit Breda. Tegelijkertijd helpen ze de kleinere ondernemers uit die regio. Een fantastische oplossing voor bedrijven uit Breda. Want laten we wel wezen. Als je gevestigd bent in Eindhoven: dan kun je hier als werkgever niet mee aankomen.

We kennen alle producenten en willen ook een podium zijn voor lokaal ondernemerschap

john de marktslager breda kerstpakketten
Lokaal & ambachtelijk: de worst van John de Marktslager

Brabantse streekproducten

Breda in a Box kerstpakketten worden gevuld met lokaal bier: Frontaal, Witte Anker, Bliksem. La Boheme-bonbons, worst van John de Marktslager, Markdal Honing, Thee van de Compagnie en Hot Sauce van Dokter Worst. Maar ook Sowieso Koffiebonen, Abdijkaas met truffelsmaak en natuurlijk de bekende Bredase Drop.

Werknemers en relaties hebben al genoeg zeepjes en ‘kleur-pakketten’ voorbij zien komen, en zijn toe aan iets nieuws.

Voor wie is Breda in a Box bedoelt?

Waarschijnlijk had je het al begrepen. Wanneer je besluit Breda in a Box in te zetten als kerstpakket help je lokale ondernemers in Breda en omgeving. Breda in a Box biedt producenten van regionale food & drink producten de kans om een grotere afzet te creëren. Maar bovenal help je jezelf met een origineel pakket gevuld met ambacht uit de stad en omstreken. Als ik erover nadenk: een goed en logisch idee. Nu nog: Almere in a Box!