adidas en LEGO maken schoenen

adidas Originals en de LEGO Group werken samen voor een speciale kijk op het ZX 8000-silhouet

Lego schoenen van adidas! Deze limited edition is een ode aan de klassieke LEGO® steen en een speelse kijk op het klassieke adidas ZX8000-silhouet. De sneakers worden geleverd met gele sokvoeringen van hetzelfde merk. 6 verschillende kleuren veteropties en verwisselbare veterjuwelen van LEGO-stenen.

Loting via adidas app

Het gaat hier natuurlijk om een limited edition. Dus je kunt deze gewilde LEGO gympen niet gewoon online of in de winkel bestellen. Nee, nee. De trekking vindt via de adidas app plaats op vrijdag 25 september om 10:00 uur Nederlandse tijd. Als je geluk hebt, verwerf je het recht om de LEGO sschoenen voor €129,99 te mogen kopen. Dat is inclusief verzendkosten.

lego schoenen adidas joint promotion merchandise
Screenshot. Begin deze maand heeft LEGO op sociale media de eerste sneak preview van de aankomende LEGO sneakers gepubliceerd.

AZX serie

Echte adidas fans kennen het verhaal. Adidas Originals is een van oorsprong Duits bedrijf uit Herzogenaurach. Er is een hele interessante docu verschenen over het ontstaan van dit bedrijf: De Dassler broers: Adidas versus Puma.

In 1984 veranderde adidas de schoenenwereld voor altijd. Met de lancering van zijn allereerste hardloopfranchise, de ZX-serie, liet het merk zien dat prestatiegerichte sneakers hardlopers van alle soorten en capaciteiten kunnen verbeteren. Vereerd door hardlooppuristen en sneakerliefhebbers, werd ZX al snel een modern icoon.

Meer dan een decennium na de eerste release van ZX, keerde adidas Originals terug met een feest genaamd ‘A-ZX’. Door het unieke programma werkten enkele van de meest gewaardeerde wereldwijde partners van het merk samen aan 26 verschillende ZX-drops in de loop van 2008 en 2009. In 2020 brengt adidas Originals A-ZX met een knal terug, waardoor de iconische franchise stevig de toekomst in wordt gestuwd.

Lees ook:  Inzet promotieartikelen verkiezingscampagne Duitsland

ZX 8000 LEGO schoenen

Deze ZX 8000 Lego schoen, is gemaakt in samenwerking met het iconische Deense speelgoedmerk LEGO®. Opvallende kleuren en details die doen denken aan klassieke LEGO®-steentjes geven ’t retro silhouet een speelse stijl. Omdat je nooit te oud bent om te bouwen.

Custom made merchandise

Geïnspireerd door de limited edition sneakers van LEGO en adidas? Laat je eigen sneakers bedrukken. Of ontwerp een custom made corporate sneaker from scratch net als KLM, Randstad, GLS, Vueling en Bioderma.

sneakers bedrukken bruin skate 2