Van Looye Kwekers laat kunst tegeltjes maken

Je eigen kunst tegeltjes laten maken? Dat kan dus. Mijn geschenk radar staat zoals je weet altijd op stand-by en zo ontdekte ik onlangs weer een nieuwe leverancier waar je schitterende decoratieve tegeltjes kunt laten maken die aan alle belangrijke voorwaarden van een goed relatiegeschenk voldoen.

Geen afgezaagde tegeltjeswijsheden.
Wel een iconisch beeld dat perfect past bij jouw merk.

Kunst tegels laten maken

Beschilderde tegels werden al in de oudheid gebruikt in verschillende culturen om verhalen te vertellen. Bedrijven kunnen tegenwoordig bij Monique De Meyere kleurrijke decoratieve kunst tegeltjes laten maken. Deze kleine kunstwerkjes zijn elegante cadeautjes, ideaal om de banden met klanten, partners of medewerkers te versterken. Ik ging op bezoek in haar atelier in Amsterdam waar ik positief verrast was door de smaakvolle illustraties op de rustieke tegeltjes, speciaal ontworpen voor bedrijven.

Mo Tiles vereeuwigd Van Looye Kwekers tomaten op decoratieve kunst tegeltjes

Onlangs mocht Mo Tiles een gelimiteerde oplage kunst tegels maken voor het bedrijf met de lekkerste tomaatjes van Nederland. Van Looye staat bekend om de honingtomaten en hun Joyn-tomaten. Uiterst nauwkeurig en realistisch zijn de tomaatjes nageschilderd. Het resultaat is een bijzonder charmant relatiegeschenk, als aandenken aan een business event voor zakenrelaties. 

van looye tomaten tegeltjes handbeschilderd

Elegante kunst tegeltjes als relatiegeschenk 

In de wereld van zakelijke relaties en netwerken, is het kiezen van het passend relatiegeschenk een kunst op zich. Want ideale cadeaus brengen niet alleen waardering over, maar reflecteren ook de kernwaarden en stijl van je bedrijf. Hier vijf redenen waarom kunst tegels perfect geschikt zijn als relatiegeschenk:

Lees ook:  Kunst (kerst)pakket: geen kunst met een grote K.

1. Artistieke verfijning en passie voor je vak

De beschilderde tegels van Mo Tiles zijn meer dan enkel decoratieve woonaccessoires; het zijn kleine kunstwerken die vakmanschap en verfijning uitstralen. De ontwerpen zijn met de hand geschilderd door de getalenteerde kunstenaar Monique De Meyere, waardoor ze authenticiteit en charme uitstralen. Bedrijven kunnen deze tegels aanbieden als een blijk van hun eigen toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. Geen verkeerde manier om je passie voor je vak tastbaar te maken lijkt me.

2. Op maat gemaakt met een vleugje corporate identity

Eén van de opvallendste kenmerken van Mo Tiles is de mogelijkheid tot maatwerk. Geen bedrijfslogo’s of slogans, maar subtiele verwijzingen naar thema’s die symbool staan voor jullie bedrijfsidentiteit. Je eigen design, product of bedrijfspand kan prachtig worden geïntegreerd in het ontwerp van de tegels, waardoor een persoonlijke touch ontstaat die de bedrijfsidentiteit perfect weergeeft. 

3. Duurzaam

Een relatiegeschenk moet niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook waardevol voor de ontvanger. De beschilderde tegels van Mo Tiles voldoen aan beide criteria. Ze worden met de hand gemaakt van duurzame materialen en gaan generaties lang mee, waardoor ze een blijvende herinnering vormen aan de zakelijke connectie. Deze tastbare waarde versterkt niet alleen de relatie, maar benadrukt ook het belang dat het bedrijf hecht aan langdurige partnerships.

4. Relatiegeschenk met diepgang

Het gebruik van beschilderde tegels is niet voor niets een eeuwenoude kunstvorm die in verschillende culturen en periodes van de geschiedenis is ontstaan en geëvolueerd. De geschilderde kunst tegels zien er niet alleen mooi uit, ze kunnen ook een diepere betekenis hebben! Kies ervoor om tegels te ontwerpen die symboliek bevatten, zoals gedeelde waarden, mijlpalen of bijzondere gelegenheden. Dit toont niet enkel oprechte aandacht voor de ontvanger, maar creëert ook een emotionele band die verder reikt dan zakelijke transacties.

Lees ook:  Interactive Cloud Lamp

5. Conversation piece

De kwalitatieve uitstraling van de beschilderde tegels maken ze tot uitstekende gespreksonderwerpen. Een tegeltje verwerkt in een tegelwand of in een lijstje aan de muur trekt ongetwijfeld de aandacht. Als je kiest voor een stijlvol ontwerp van een echte kunstenaar is de kans groot dat de tegels ook echt ergens worden opgehangen of neergelegd, waardoor de ontvanger keer op keer herinnerd wordt aan de bijzondere relatie met jouw bedrijf.

Conclusie

In de wereld van relatiegeschenken bieden de beschilderde tegels van Mo Tiles een buitengewone en elegante optie. Als je een geschenkleverancier zoekt met artistieke verfijning, maatwerkopties en diepgaande betekenis zijn deze tegels een leuk idee. Laat je eigen limited edition kunst tegeltjes maken en laat een indruk achter die eeuwenlang zal voortduren.