Maak de blits met buiktasjes als relatiegeschenk

Net als de bandplooien in de broek van de jongen op deze foto is ook het buiktasje, de heuptas of fanny pack inmiddels (weer) populair. Iedereen is fan van de fanny pack! Zelfs mannen schamen zich niet meer om ermee te lopen. Met al die strakke broeken en het ontbreken van een colbert met zakken heb je zo’n ding wel nodig ook. Al zijn er in onze hoofdstad boefjes die liever met een merk-schoudertas gezien worden, het buiktasje is en blijft een relatief goedkoop promotieartikel.

Laat buiktasjes bedrukken als je op zoek bent naar een modieus relatiegeschenk. 

Een tijdje terug deelden we al de buiktasjes, bedrukt met een uitpuilende en harige mannenbuik. En er zijn nog veel meer originele voorbeelden van bedrukte buiktassen die je niet wil missen.

buiktasje bedrukt met logo atari
logo buiktasjes hip relatiegeschenk

Ik ben echt een fan van de fanny pack. Of je nu gaat voor een fashion statement, praktische oplossing voor het opbergen van portemonnee, zonnebril of telefoon: de heuptas is de beste oplossing.

  • klein en handzaam
  • veelzijdig: fashion statement, praktisch en goed te bedrukken
  • betaalbaar relatiegeschenk
  • veilig op pad

Iedereen is fan van de fanny pack!

Buiktasje alternatieven

Voor sommigen is deze modetrend verwarrend; kijk ik nu naar een tokkie, hipster of bejaarde? Misschien minder in hokjes denken. Maar wil je een iets conservatieve doelgroep aanspreken, dan kun je natuurlijk ook denken aan een rugzak (ook geliefd bij dames d’un certain age trouwens) of zo’n trendy schoudertas. Maar het buiktasje is voor alle leeftijden een welkom en handig geschenk – denk aan fietsers, joggers, nordic walkers of bergbeklimmers!

Lees ook:  Heuptasje bedrukt als harige bierbuik

Buiktasjes bedrukken

Je logo kan het beste prominent op de voorkant worden afgedrukt, wat van het buiktasje een prachtig promo- kanaal maakt. Kies voor borduren in plaats van transferdruk als je een duurzame heuptas kiest. Ze zijn er tegenwoordig natuurlijk ook van groen en/of gerecycled materiaal. En in alle denkbare prijsklassen, tot en met deze van Gucci: