Grappige kerstpakketten (top 3)

Dit wordt ‘m! Laat ze lekker lachen om een van deze grappige kerstpakketten met idiote kerstgeschenken en funny gifts. Werksfeer verhogend.

Super grappige kerstpakketten: vergelijk en bestel hier de 3 beste 

Ook benieuwd welke grappige kerstpakketten te koop zijn dit jaar? Wij spitten elk jaar de assortimenten van alle grote kerstpakketten leveranciers door. Alleen de beste pakketten, met de grappigste thema’s zetten we op een rij. Check hier de top 3 kerstpakketten met een geinig thema:

Kerstpakket Music connects

€ 40,00 (46,79 Incl. btw)

kerstpakket speaker grappig

Eerlijk zeggen. Kun jij ook niet wachten tot je weer kerstliedjes mee kunt blèren? Doe dit nu met behulp van een power cube speaker in dit kerstpakket! En je kerstborrel wordt epic.

Kerstpakket Ameezing avondje

€ 45,00 (51,64 Incl. btw)

karaoke kerstpakket grappig idee

Zing jouw grootste hits mee met deze Karaoke Boombox met bluetooth verbinding, standaard voor de telefoon en microfoon. Aangevuld met allerlei feestelijke artikelen, beleef je een geweldige avond met collega’s of thuis.

Kerstpakket All I want for Christmas

€ 50,00 (57,00 Incl. btw)

grappig kerstpakket kerstboom

All I want for Christmas! Met een titel als dit moet het wel een geweldig grappig kerstpakket zijn. Stel je voor: iedereen een kerstboom cadeau!

Goedkoop

De kerstpakketten in deze vergelijking kosten rond de €45 (ex btw) per stuk. Eigenlijk is dat al een vrij zuinige prijs als je kijkt naar de gemiddelde prijs van kerstpakketten. Maar misschien heb je echt een uitdaging dit jaar, en zoek je een nóg goedkoper kerstpakket dat toch nog op de lachspieren van je collega’s gaat werken. Dat kan. Die heb ik namelijk ook gevonden:

Wat zit er in grappige kerstpakketten?

Hoe maak je een grappig kerstpakket? In elk geval met oergezellige producten zoals een kerstboom, spelletje, karaoke set en kerstborrel maskers of kerstmutsen. Verder hoef je zelf niet al teveel na te denken, want deze leuke pakketten zijn samengesteld door professionals. Je hoeft alleen maar op ‘bestellen’ te drukken. Easy peasy.

Tips om jullie grappige pakket nóg beter te maken:

  • Een gezelschapsspel (bordspel/kaartspel)
  • Iets met muziek (karaoke, speaker)
  • Maak een persoonlijke videoboodschap (van de CEO, manager of Dries Roelvink)
  • Kerst Maskers en Kerstmutsen en Foute Kersttruien met logo om te verkleden
  • Saaie producten met briljante kerst quotes
inhoud grappige kerstpakketten foute ideetjes

Nieuw 

Zoals elk jaar, vergelijk ik het aanbod van de grootste kerstpakket webshops. Nu viel mij sinds 2021 op dat er hele coole kerstpakketten zijn samengesteld met mini karaoke sets. Ze zijn ook dit jaar enorm populair, want je kunt uit veel meer pakketten kiezen.

Wanneer je op tijd je kerstpakketten besteld dan kun je zelf iets leuks gaan samenstellen. Maar eerlijk is eerlijk, soms dan ontbreekt het aan die tijd. Wel zo handig dat je al deze kerstpakketten gewoon nog last minute kunt bestellen.