Dunkin’ Donuts geurkaarsen

Dunkin’ Donuts maakte een limited edition DUNKIN’® geurkaarsen met kaarsenmaker Homesick.

Dunkin’ Donuts geurkaarsen zijn het uitgelezen voorbeeld van hoe je een klassiek en stijlvol kerstgeschenk, combineert met het sterke gevoel van nostalgie en merkbeleving.

Homesick is gespecialiseerd in het maken van kaarsen die je zintuiglijke geheugen aanboren, met nostalgische geuren die je herinneren aan de plek waar je bent opgegroeid.

3 soorten geurkaarsen van Dunkin’

Dunkin’s geurkaarsen zijn er in 3 varianten. En ze ruiken, zoals je kunt verwachten, naar versgemaakte koffie met een ondertoon van zoete romigheid. Denk aan karamel, slagroom en vanille!

dunkin-donut-geurkaars original-blend

Original Blend

Gebaseerd op de kenmerkende Dunkin ‘donut geur en gecombineerd met Amerika’s favoriete koffie. De combinatie van Original Blend en crème zorgt voor een zoete geur waar iedereen van kan genieten.

Topnoot: Espressoboon, Koudgezette koffie
Midnoot: Karamel, Vanille-extract
Basisnoot: Cacao Chips, Suikerriet, Splash of Crème

dunkin donut geurkaarsen old fashioned donut geur

Old Fashioned

Geniet van de gezelligheid van versgebakken ouderwetse donuts met de zoete, maar subtiele geur van traditionele warme kruiden, die je zullen overweldigen met gevoelens van nostalgie.

Topnoot: Kaneelsuiker, Vanille-extract, Nootmuskaat
Middennoot: Kaneel, Ovengebakken
Basisnoot: Kruidnagel, Suikerriet

dunkin donut geurkaars peppermint mocha homesick

Peppermint Mocha

Deze decadente kerstvakantiegeur zal je het hele seizoen lang in de geest houden. De sterke geur van rijke mokka en pepermunt komen samen voor een zoete, feestelijke traktatie. Het resultaat is een kaars die net zo decadent is als het drankje.

Topnoot: pepermunt, donkere chocolade, slagroom Middennoot: vers gebrouwen espresso, mokka, vanille-extract
Basisnoot: suikerriet, gestoomde melk

Geurkaars: retro marketing

Geurkaarsen en merken zijn een succesvolle match. Op de één of andere manier komt er bijna elk jaar wel weer een fast food keten voorbij die er op inhaakt.

Lees ook:  Geurkaars ruikt naar een nieuwe Mac Apple computer

De bekende donut winkel en homesick hebben dit jaar de perfecte marketing mix van geuren gevonden. Ze spelen in op de sterke emotie nostalgie, 1 van de 3 belangrijkste geschenk trends van vorig jaar.

Retro relatiegeschenken zijn cool en een krachtige tool bij het aanspreken van een doelgroep van een bepaalde leeftijd. En eigenlijk past het wel heel erg goed bij elkaar!

Eigen geurkaars bedrukken – Je eigen geurkaars bedrukken: top idee. Check hier een overzicht van webshops waar je een custom made geurkaars kunt laten maken.