BDA breidt uit naar de Europese Unie

Merchandise gigant BDA bouwt Europees distributiecentrum in Amsterdam

Bensussen Deutsch & Associates LLC (BDA), hoofdzetel in Woodinville, Washington (USA), kondigt aan een nieuw distributie- en fulfillmentcentrum te gaan bouwen in Amsterdam. Het is een strategische zet van BDA, dat hiermee in staat gesteld wordt om grote klanten in Europa nog sneller te kunnen bedienen, de import te versnellen en de kosten voor klanten te verlagen.

BDA_CEO Jay Deutsch foto
Jay Deutsch Credits: BDA

BDA Amsterdam

Door voor Nederland te kiezen kan BDA klanten in de EU als één doelgroep bedienen, omdat er geen import-, BTW- en valutaproblemen meer zijn. “Brexit, de COVID-19-pandemie en de aanhoudende logistieke problemen (teveel containers onderweg) zorgden de afgelopen jaren voor nieuwe wereldwijde uitdagingen”, aldus Jay Deutsch, CEO en mede-oprichter van BDA. “Deze expansie is een van de vele investeringen die wij doen in onze wereldwijde infrastructuur, die ervoor moeten zorgen dat we onze partners met optimale efficiency en tegen de laagst mogelijke kosten kunnen blijven bedienen met oplossingen-op-maat.”

Over BDA

Bensussen Deutsch & Associates, LLC (BDA) heeft meer dan 70 vestigingen en fulfillment- en distributiecentra over de hele wereld, in de VS, Canada, China, Frankrijk, de Filippijnen en het Verenigd Koninkrijk. BDA biedt op maat gemaakte marketing-, merchandising-, e-commerce- en fulfillment-oplossingen voor klanten zoals Dell, FedEx, The Home Depot, Johnson & Johnson en Major League Baseball. Voor meer informatie over BDA: www.bdainc.com.

Lees ook:  WK 2022 voetbalshirt met goed doel