Bier kerstballen voor een drankboom

Bier kerstballen. Wat is nou een betere manier om je mancave-kerstboom mee te versieren?

Bier kerstballen voor grote kerstbomen van Miller

Een mooi versierde kerstboom blijft iets magisch. Als kind vond ik de ballen mooi, maar mij fascineerden vooral de andere versierselen: elk jaar verheugde ik me op de glazen trompetjes, huisjes, trommels, vogeltjes, sterren, Santa’s en andere miniatuur-dingen die mijn moeder samen met ons in de boom hing. Soms was zo’n ding tamelijk zwaar en boog de tak vol groene naalden helemaal naar beneden, waardoor het een verdieping lager kwam te hangen, waar nou net al een kerstbal hing te glanzen.

Want hoewel wij best een hoog plafond hadden was onze boom nooit zo erg hoog. En dus geen woudreus, zoals je op Amerikaanse kerstfilms wel zag, met dikke takken die het nodige kunnen dragen. Dat die in Canada en de VS heel normaal zijn blijkt weer eens uit de bijzondere kerst-merch die bierbrouwer Miller dit jaar aan trouwe klanten biedt: ‘beernaments’, kerstballen zó groot dat je er een blikje pils (‘lite’, slechts 64 calorieën per balblikje) in kunt verstoppen.

Bier kerstballen: Beernaments

Want wees nou eerlijk, zegt Miller tegen zijn (mannelijke?)  klanten: Kerst is best aardig, afgezien van de schoonfamilie en jengelende kinderen enzovoorts. Maar eigenlijk wil je maar één ding: een biertje drinken met je vrienden. Dus de ideale kerstboom van ‘de vrienden van’ ziet er zo uit: 

Lees ook:  Heineken bieropener: Quality time met The Closer?

Een kerstbal ontwerpen kan iedereen! Lees alles over je eigen kerstballen bedrukken.

Vol ballen met bier! 

De Beernaments zijn voor  een  beperkte tijd beschikbaar op de website van Miller Lite en worden geleverd in dozen  van  zes. Een kind kan de was doen: draai er een  open, steek het blikje erin, en hang het aan het lipje aan  de  boom. “Zoek wel stevige takken uit!” waarschuwt de brouwer. Of hang ze in je eigen plastic boom in je man-cave. Bij mij komen die ballen er niet in!

Jimmy O. Yang test een sixpack Miller bier kerstballen