Trucker caps bedrukken en andere toffe hoofddeksels met je logo

Petjes, mutsen, caps en vooral trucker caps bedrukken. Zo doe je dat in stijl.

De rode MAGA cap (Make America Great Again Cap), ook bekend als de Donald Trump Pet, is verworden tot een symbool. Ik zeg niet dat jouw merk hetzelfde succes zal hebben met een bedrukte cap, als dat van Donald Trump. Maar feit is wel dat hij 5x meer uitgaf aan caps, mokken en t-shirts dan Hillary Clinton.

En dat is niet de enige reden waarom trucker caps bedrukken met je logo of slogan, zo’n goed relatiegeschenk idee is. Dingen die mensen dragen (wearables) worden lopende reclameblokken voor je bedrijf. Dus als je op een subtiele manier jouw merk kunt verweven in het ontwerp, dan kun je misschien nét zoveel effect sorteren uit je bedrukte trucker caps als Trump.

Petjes bedrukken als een baas

Ga je een eigen pet ontwerpen zoals Donald Trump? Er zijn super veel soorten stijlen petjes waar je uit kunt kiezen. Dit is een overzicht van de meest voorkomende type hoofddeksels.

trucker cap bedrukken met logo

Trucker cap

De Trucker cap combineert met vele kledingstijlen. Maar komt het best tot zijn recht als je hem combineert met een spijkerbroek met gaten, en zweterig t-shirt met ketchup vlekken. De karakteristieke eigenschappen van een festival ganger met die onvervalste trucker-charme.

Sportpet

Zoek je een wielerpetje, of koerspetje? Kies dan voor een model gemaakt van ademend polyester.  Laat je logo of print er op borduren. Want daarmee heb je een garantie voor een langere levensduur. Check ook of aan de binnenkant van de pet een element zit dat zweet kan opnemen. Dat is prettig tijdens het sporten.

Lees ook:  Duitse Bundesliga-clubs komen met logo mondkapjes
rood visserspetje bedrukken met logo

Vissers petje

Ook wel bekend als de bucket hat, werd mainstream in de jaren 80 dankzij oldskool rappers zoals LL Cool J. En toch is dit rare petje ook de go-to voor ontelbare vissers, nerds en inspector gadget. Nog een voordeel: de vissers pet is geschikt voor elk haartype. De vissers petjes van het promotiemerk Myrtle Beach zijn van goede kwaliteit.

flatcap pet bedrukken logo vrouwen

Snapback cap

De snapback is een old school stijl cap met rechte klep en een vlakke bovenkant. De hippe baseball cap in retrostijl maakt een nonchalante urban look compleet, en is niet alleen voor hip hop fans.

goedkope promo petjes bedrukken

Goedkoop promo petje

Er gaat niks boven ‘goedkoop’ als het om reclameartikelen gaat. Dus heb je veel nodig, voor weinig. Dan kies je het goedkope promo petje. Herkenbaar door het one size fits all elastiekje in de voering. Gegarandeerde idote look.

beanie bedrukken

Beanie

De beanie is onder hipsters al heel erg lang een klassieker onder de mutsen. De beanie muts is een stijlvolle kleding accessoire om je outfit een nonchalante look te geven. Bij Spreadshirt kun je leuke ontwerpen maken.

muts bedrukken met logo

Gebreide winter muts

Winter is coming! Houdt het hoofd van je geliefde klanten heerlijk warm met een fijne gebreide muts. Universele stijl, dus een veilige optie als je niet voor de (jersey) beanie of muts met pompom durft te kiezen.