Tonki, vind ik een origineel fotolijst cadeau

Tonki is, zoals de naam al doet vermoeden, een super origineel fotolijst cadeau idee, dit is waarom.

Ga je op vakantie, dan maak je nieuwe herinneringen aan. #creatingmemories zoals sunweb dat noemt. Als je op een originele manier die herinnering tastbaar wilt maken, knoop er dan een toepasselijk relatiegeschenk aan. Tonki biedt een stijlvolle en praktische oplossing. Een origineel fotolijst cadeau, dat de ontvanger zelf kan personaliseren. Oh ja: en het is goedkoop!

Zo werkt het

Jij bepaalt het bedrag, de ontvanger kiest de foto’s. Online via tonki.nl kan je klant zelf zijn of haar favoriete foto uploaden, vanuit Instagram, Facebook of je gewoon de computer.

Wat is er leuk aan Tonki?

Tonki maakt fotolijstjes van gerecycled karton. Tenminste, ze maken alleen het sjabloon en drukken je foto af. Verder doen ze niet zoveel. Je moet het lijstje namelijk zelf in elkaar vouwen. Het voordeel is dat hij gemakkelijk door een brievenbus past. En wat ik ook leuk vind is het eindresultaat: een soort kartonnen baklijst. Dat zie je net vaak, het geeft iets extra’s.

2 formaten

Tonki’s zijn er in twee formaten. De standaard: 25x25cm ( € 9,99) en de Nano: 13x13cm (die kost €7,99)

Origineel fotolijst cadeau, Italiaans design

Tonki.com is een Italiaans bedrijf met een personaliseerbaar product en unieke ontwerp. Bij Tonki.com kunnen consumenten alle soorten foto’s op stijlvolle frames van gerecycleerd karton maken en printen. Deze foto’s en frames worden ook Tonki’s genoemd. Tonki kan zowel interieurdecoratie als een verrassend geschenk zijn. Dankzij het feit dat Tonki gepersonaliseerd kan worden, is het geschikt voor alle gelegenheden.