Top 3 grappige babyflessen

Grappige babyflessen als kraamcadeau om je collega mee op kraamverlof te sturen.

Het is best even zoeken, maar ik vond drie super grappige babyflessen om cadeau te geven aan medewerkers. Hé dat is weer eens wat anders dan standaard babyflesjes.

Oké. Je hebt van die opgefokte jonge ouders die zweren bij Difrax, Dr Brown of Philips flessen. Serieus: er is een anatomie van zuigflessen gemaakt. En je hebt mama-bloggers die zich een expert op het gebied van zuigflessen noemen. Wist je dat de beste drinkflesjes een speciale ventiel systeem hebben waardoor alle vitaminen goed bewaard blijven!?

Nee, ik ook niet. Deze grappige babyflessen zijn BPA vrij en geschikt voor de vaatwasser en magnetron. Maar vooral: ze zien er leuk uit! Meer kan ik je er niet over vertellen.

Babyfles raket

De Babyfles raket van Bubblegum Stuff is een origineel kraamcadeau! Deze bijzondere melkfles heeft de vorm van een raket. De fles in de vorm van een raket heeft een inhoud van 275 milliliter. Hij is BPA vrij en geschikt voor de vaatwasser en magnetron.

babyfles raket kraamcadeau grappig idee
Knallend kraamcadeau, voor collega’s met gevoel voor humor

Babyfles champagneglas

Proost op het nieuwe leven! Dat er een speen op zit, vergeten we voor het gemak maar even. Dit is melk drinken in stijl! Met het Babyfles in de vorm van een champagneglas van Bubblegum Stuff drinken kindjes melk uit een heuse champagneflûte. Ook deze fles is BPA-vrij, heeft een inhoud van 140 milliliter en kan gewoon in de vaatwasser en magnetron.

babfles champagneglas grappig kraamcadeau idee collega
Ideaal kraamcadeau voor de classy type baby

PSV Baby drinkfles

Voor medewerkers die fan zijn op PSV, en in verwachting van een kleine is dit wel het beste kraamcadeau. Eerlijk gezegd staat er niet bij of het BPA vrij materiaal is, en geschikt voor de magnetron of vaatwasser. Maar je maakt er wel leuke sier mee op kantoor.

  • leuke baby fles met het logo van psv.
  • geschikt voor kinderen vanaf 0 maanden.
  • afmeting: 20 cm hoog
  • inhoud: 250 ml
Lees ook:  Gekken en dwazen…
psv grappige babyflessen kraamcadeau voetbal fan PSV

Trouwens. Als je toch in een lollige bui bent, en je zoekt nog een ander kraamcadeau idee voor je collega. Haal dan ook een poepalarm erbij.