Makro kerstpakketten organiseert kick-off kerstseizoen 2019

Kerst vieren in juni? Dat kan! Op 6 juni opent Makro Kerstpakketten op feestelijke wijze het kerstseizoen 2019 in attractiepark Toverland.

In één avond dompelen werkgevers zich bij Attractiepark Toverland onder in de betoverende wereld van kerstpakketten. Deze bijzondere avond vol magische sferen markeert het begin van het kerstseizoen 2019. Special guest Herman den Blijker laat gasten nieuwe smaken en producten proeven.

Magisch kerstpakketten paradijs

Voor dit Makro Kerstpakketten event wordt het Wunderwald in Attractiepark Toverland omgetoverd tot een magisch kerstpakketten paradijs. In één avond kunnen werkgevers de Makro kerstsfeer proeven, en ervaren zelf ervaren wat persoonlijke aandacht en waardering met je doet. Je kunt er genieten van een diner, uniek entertainment, shoppen op een kerstmarkt en natuurlijk de nieuwste kersttrends ontdekken.

Virtual reality kerstgourmet

Net als de traditionele kerstgourmet, is het krijgen van een kerstpakket ook een echte Nederlandse traditie. Net als vorig jaar komt Makro Kerstpakketten en Herman den Blijker met een speciale kerstpakketten lijn. Het nieuwe thema dit jaar is: Herman’s Kerstgourmet. Mooi servies, verrassende recepten en unieke ingrediënten maken van de traditionele kerstgourmet een culinair spektakel.

herman den blijker gourmet kerstpakket makro scan producten tips
Uniek: de toevoeging van virtual reality: als de producten uit de lijn worden gescand met een smartphone geeft Herman persoonlijke tips om de gourmet nóg specialer te maken.

Waardering voor je medewerkers toon je (ook) met een kerstpakket

Van ‘werkvakanties’ op Ibiza tot een voetbaltafel in de kantine. Vandaag de dag is het voor werkgevers een grote uitdaging om goed personeel te vinden en te behouden. Waardering op de werkvloer speelt hierbij een belangrijke rol. Van werkend Nederland geeft 90% aan het belangrijk te vinden om gewaardeerd te worden door hun werkgever.*

Voor medewerkers is dit dan ook één van de belangrijkste redenen om bij een bedrijf te blijven werken. Kerst is hét uitgelezen moment om medewerkers te waarderen. Het geven van kerstgeschenk is een belangrijke vorm van waardering en draagt bij aan aantrekkelijk werkgeverschap. Kijk maar hoe Coolblue van hun kerstpakket een ‘feestje’ probeert te maken.

Lees ook:  Apple WWDC jacket (lockdown edition)

*Gebaseerd op onderzoek dat is uitgevoerd door onderzoeksbureau GFK i.s.m. Makro Kerstpakketten