Squid Game visitekaartjes promo

Promo geïnspireerd op bruine visitekaartjes van Netflix’s ‘Squid Game’. Heel erg slim 👏.

Netflix hitserie Squid Game biedt adverteerders vele leuke inhaak mogelijkheden voor bedrijven in de financiële sector. 10.000 lookalike Squid Game visitekaartjes werden verdeeld over drukbezochte gebieden in New York en Miami. De app van de opdrachtgever wordt op de achterkant geadverteerd.

squid game bruine visitekaartjes promotie
De advertenties op visitekaartje formaat verwijzen naar de raadselachtige kaarten waarmee deelnemers aan Netflix’ Squid Game worden uitgenodigd

Credits

Amerika’s grootste financiële probleem? Schulden. Relief is een app die bedoeld is om het enorme probleem van creditcardschulden in Amerika aan te pakken. De credits voor deze briljante Squid Game inhaker gaan naar het Canadese bureau Wunder en Relief. Samen bedachten ze deze verrassende activatie campagne. Het kleine reclamebureau won vorig jaar de bronzen award van ‘Canada’s Small Agency of the Year’. Stephen Flynn is de creative director.

Wat betekenen de bruine visitekaartjes in Squid Game?

Ik geef het eerlijk toe, zelf begreep ik de link niet direct. Maar dat komt omdat ik niet zoveel Netflix series kijk. De serie Squid Game gaat over een samenleving waarin een mysterieuze organisatie mensen met schulden rekruteert met onopvallende bruine visitekaartjes. 

Die visitekaartjes zijn bedrukt met een reeks van drie eenvoudige geometrische vormen – een cirkel, driehoek en vierkant. Vervolgens moeten de deelnemers vreemde versies van kinderspelletjes spelen om gigantische geldbedragen te kunnen winnen.

Kopen

Ik zag dat er al wat slimme drukkerijen of ondernemers die kaartjes aanbieden op BOL.com. De prijs, schrik niet, € 13,95 is gelukkig zonder verzendkosten. Maarja, misschien probeert die persoon ook van schulden af te komen.

Lees ook:  Pin-up Kalender als Relatiegeschenk