Oranje Sjeik Sjaal

Moedig het Nederlands elftal aan in (arabische) stijl met de oranje Sjeik Sjaal van Coba! Een memorabel WK 2022 promotieartikel!

Coba introduceert de oranje Sjeik Sjaal in hun WK 2022 campagne

Wat krijg je als je een fansjaal kruist met een arabische hoofddoek voor mannen? Een oranje sjeik sjaal! Dit geinige idee voor een WK 2022 fanartikel komt van Coba, de in Ede gevestigde groothandel gespecialiseerd in afbouwproducten als tegellijmen, voorstrijkmiddelen, voegmiddelen, kitten, egalisatie- en uitvlakmortels. Ze delen de oranje Sjeik Sjaals gratis uit aan hun branchegenoten en organiseren daarnaast ook nog een winactie en + WK poule.

sjeik sjaal wk 2022 inhaker
oranje sjeik sjaal wk 2022 campagne coba
Credits: Coba afbouwproducten B.V.

Grappige WK inhaker, aangezien het Wereldkampioenschap voetbal dit jaar in gastland Qatar, een Arabisch emiraat in het Midden-Oosten, plaatsvindt. Want een van de leukste tradities voor supporters van het WK voetbal is het verkleden in alles wat maar oranje is.

WK 2022 actie

Wil jij je ook verkleden als een oranje Arabische prins of oliesjeik? Om in aanmerking te komen voor een gratis WK Sjeik Sjaal moet je allereerst werkzaam zijn in de tegel/vloeren branche. Als je binnen deze doelgroep valt kun je via een speciale landingspagina op de website van Coba een formulier invullen. Wat een slimme manier om nieuwe leads te werven! De vertegenwoordigers van Coba zullen het druk krijgen de komende weken, want zij brengen alle fansjaals persoonlijk bij hun (potentiële) klanten langs.

Wat hebben Arabieren op hun hoofd?

De keffiyeh (Arabisch: كوفية / kufiyya) is hoofdbedekking die voornamelijk door mannen in Arabische landen wordt gedragen. De sjaal beschermt het hoofd tegen kou, warmte, stof en zand. De ronde band waarmee de sjaal wordt samengehouden noem je een agaal. De gebruikte kleuren worden vaak geassocieerd met een bepaalde streek. De oranje keffiyeh is een echte wannahave, het lijkt mij voor iedereen duidelijk uit welke streek de dragers van deze Sjeik Sjaal komen 🙂