Papieren bloemen kopen? Waar dan!

Handig voor collega’s met last van hooikoorts!

Hier kun je mooie papieren kunstbloemen kopen. Voordeel: de pakketjes passen door een brievenbus!

Wanneer je, net als wij, bovenop de laatste geschenk trends zit, dan herken je direct een goed cadeau. Dit cadeau komt door de brievenbus. En het leuke eraan is dat je aangenaam verrast zult zijn van de kwaliteit. Daarnaast kan ik iedereen aanraden om af en toe eens iets met de hand te maken, net als vroeger toen je nog een kleuter was.

De papieren bloemen van Bloompost zijn unieke objecten die je zelf met de hand kunt maken. Het voordeel van deze papieren boeketten is dat ze al zijn voorgeknipt, gekleurd en gevormd! Het enige dat je nog hoeft te doen is ze netjes vouwen en in een vaas zetten. Met papieren bloemen geef je een duurzaam boeket cadeau dat nooit zal verwelken!

Papieren bloemen bestellen

Is er iemand jarig, verhuisd, lange tijd ziek of misschien juist beter? Bloemen zijn een geschikt gebaar voor vele geefmomenten. Wie geef jij dit originele brievenbus pakket cadeau? Ik ben benieuwd, stuur een bericht en ik voeg je tips toe aan dit artikel.

papieren bloemen in vaas duurzaam boeket kopen
  • Past in elk interieur / kantoor
  • Duurzaam cadeau ( gaat lang mee)
  • Brievenbus proof
  • Creatief DIY pakket
papieren bloemen vouwen diy pakket

Workshop ‘papieren bloemen maken’ niet nodig

Professionele hobbyisten gebruiken Duits of Italiaans fijn crêpepapier. Zogenaamd Florist crêpepapier is speciaal geschikt voor het maken van (grote) papieren bloemen. Verder zijn er speciale fijne papierscharen te koop. Maar je hebt geen speciale tools, fantasie of workshop bloemen vouwen nodig. Want deze bloemetjes laten zich iets gemakkelijker vouwer!

1,2,3,4, Boeketje van Papier 🙂

In elk pakket zitten vijf A4-kaarten gemaakt van 100% FSC gecertificeerd papier + 6 meter bloemendraad. In totaal goed voor 12 papieren bloemen. Bezorg de ontvanger een creatieve verrassing met glimlach garantie!

Lees ook:  Rockbook bedrukken: cradle-to-cradle relatiegeschenk

Diy-pakketten

Zoek je een creatief relatiegeschenk, dat ook nog stijlvol is? Dan zijn deze diy-pakketten voor papieren bloemen een goed relatiegeschenk idee. Dankzij de voorgeperforeerde werkbladen kan iedereen knappe boeketjes knutselen. Mix het met een paar droogbloemen en je hebt een hip boeketje, waar je relatie nog lang plezier aan zal beleven. 

Onderhoudstips papieren bloemen

Hoe verzorg je papieren bloemen? Bloemen gemaakt van papier verwelken weliswaar niet letterlijk, maar met deze tips gaan ze nóg iets langer mee. 

  1. Vermijd direct zonlicht ( kleuren vervagen door UV licht).
  2. Stof bloemen af met een make-up kwastje of plumeau. Je kunt ook een föhn op de koude stand zetten of stofzuiger op lage stand.
  3. Gebruik geen natte doek om papieren bloemen af te stoffen.