Drietraps verrassing: zeg het met bloem(boll)en

Bloembollen geschenken hebben een extra hoge attentiewaarde

Want de ontvanger (klant of medewerker) wordt niet één, niet twee, maar wel drie keer herrinerd aan het cadeautje:

  1. Ontvangen bloembollengeschenk
  2. Bloembollen planten
  3. Bloembollen komen uit, en gaan bloeien

Vanaf september (en tot 31 december!) levert tulpenpost.nl liefst 15 bollen in een speciaal ontwikkeld doosje, dat zonder probleem bij je relaties door de brievenbus past!

brievenbusdoosje bloembollen tulp relatiegeschenk

Een drietraps geschenk. Bij het overhandigen, het planten, en als in april de mooie bloemen uitgekomen zijn, zal jullie groene geste nogmaals herinnerd worden.

De bollen komen rechtstreeks uit de eigen tulpenkwekerij Litjens, niet in de bollenstreek maar in Creil in de Noordoostpolder. Daar worden – op ruim 2000 hectare – inmiddels al ruim 50 jaar bloembollen geteeld.

Bedrijfsuitje: Kwekerij Litjens organiseert overigens ook interessante educatieve groepsuitjes, die deelnemers in circa anderhalf uur alles leren over deze hollands glorie, de tulp.

verse tulpen brievenbus post relatiegeschenk holland

Verse tulpen door de brievenbus

Vanaf januari vervangt eigenaresse Linda Litjens de bloembollen voor verse tulpen uit hun tulpenbroeierij. De tulpenbossen worden in een speciale folie verpakt en in een brievenbusdoos verstuurd. Dankzij deze werkwijze kunnen de verse tulpen via de reguliere brievenbuspost zo vers mogelijk bezorgd worden in heel Nederland.

tulpenbollen relatiegeschenk goodiebag beurs

Give-away

Zoek je een leuk weggevertje voor op een beurs of als bedankje voor je personeel? Dan levert Tulpenpost ook het ‘tulpentrio’. Een vrolijk zakje met 3 bollen, waaruit een paar maanden later prachtige dubbele tulpen zullen groeien. Minimale afname is 25 stuks, ook hierbij kun je een kaartje helemaal naar wens laten maken. Bestel ze online (€ 2,95 ex btw).

Lees ook:  DIY zonnebril flyer