Brievenbus geschenk: bloemen in reageerbuisjes

Bloemen in reageerbuisjes, je verwacht niet dat het door de brievenbus past. Zo kan dat:

Wanneer je alle vier de bloemen in reageerbuisjes op een rijtje zet, dan krijg je een BloomParty. De vier reageerbuisjes dienen als kleine vaasjes. Want bloemschikken in kleine glazen buisjes is nu heel erg ‘in’ onder hipsters en interieur stylisten. Weer eens wat anders dan een normale vaas, toch? Kijk maar:

Tip: Bestel je deze bijzondere bloemen in reageerbuisjes online voor een speciale klant? Laat er meteen een kaartje bij stoppen incl. persoonlijke boodschap .

Brievenbus bloemen zijn een logisch relatiegeschenk, als je voor iemand op afstand een bloemetje wilt sturen

Wenskaart erbij

Je kunt ervoor kiezen om een wenskaart toe te voegen inclusief persoonlijke boodschap. Kies uit een lettertype: Helvetica, Courier of Times New Roman. Er zijn meer dan 50 standaard ontwerpen waar je uit kunt kiezen. Beterschap wens, gecondoleerd, sterkte of kaarten zonder tekst.

Cadeautje erbij

En er is zelfs nog ruimte om een reep chocolade toe te voegen van Tony, een slinger of zakje met klavertje vier zaden.

Bijzondere bloemen

Als je het goed doet, dan kies je voor hele vage bloemen. Wat denk je van gerst? Het zit er in, en ook een bloem die veronica heet, een ordinaire distel, pauweveer en ornitogalum. Ziet er stijlvol uit op kantoor.

Stel samen & koop online

Samen met een mini slinger, en wenskaart maak je er een echt feeest van! En het past dus echt allemaal door de brievenbus!


Meer leuke bloemen: check de top 5 mooiste bloemen geschenken van nu. Deze reageerbuis bloemen staan daar op nummer 1.