Bijzondere familie kerstpakketten met dubbele verrassing

Bij familie kerstpakketten denk je doorgaans aan… grote en dure kerstpakketten met veel snoepjes en hartige koekjes. En hoe meer kerstgeschenken er in de doos zitten, hoe langer je unboxing hapiness momentje duurt.

In de familie kerstpakketten van Makro, is een verrassing verstopt die je met augmented reality app zappar tot leven brengt

Makro kerstpakketten heeft voor het eerst iets nieuws toegevoegd aan deze belevenis met behulp van Zappar. Perfect voor kinderen: want die zijn nu eenmaal dol op alles dat beweegt op hun telefoontje!

Familie kerstpakket

Er zijn twee speciale familie pakketten ontwikkeld: Let it Snow (€29 ex btw) en Merry Christmas (€59 ex btw). Alle producten uit dit pakket zijn verpakt als kersthuisjes. Hiermee kunnen kinderen een gezellig kerstdorpjebouwen. Van koffiehuisje en boerderij tot schaatsvijver, aan alles is gedacht. Het kerstpakket is verpakt in een speciale kerstdorp-doos, deze kun je gebruiken als achtergrond van het kerstdorp.

Augmented reality

Bij Zappar maakten ze dit jaar Augmented Reality-ervaringen voor Makro kerstpakketten. En dat is wat deze familie kerstpakketten extra bijzonder maakt. Met deze app kun je de verpakkingen van de kerstgeschenken scannen met je mobiele telefoon. Vervolgens komt het kerstdorp kerstpakket tot leven, of geeft Herman den Blijker je persoonlijke kook-instructies! Een dubbele verrassing, die het pakket iets extra’s geeft.

augmented reality kerstpakket makro herman den blijker instructie
Makro’s Herman Gourmet kerstpakketten vanaf €49 ex btw.
hoe werkt zappar let it snow kerstpakket makro scannen

Hoe werkt het?

Bij de familie pakketten Let it Snow en Merry Christmas brengje het gezellige kerstdorp tot leven. En bij Herman’s Kerstgourmet pakketten krijg je culinaire tips van Herman den Blijker.

Op de verpakkingen van de producten uit deze productlijnen staat het speciale zwart/witte Zappar symbool: zie afbeelding.

  1. Download de gratis Zappar app (AndroidIOS)
  2. Scan het speciale Zappar symbool.
  3. Zie op je telefoon de verpakkingen tot leven komen.
Lees ook:  Meest exclusieve kerstpakketten komen niet uit Nederland