Stijlvolle brievenbus puzzel

Deze brievenbus puzzel is het meest duurzame bosje bloemen dat ik ooit heb gezien!

Puzzels zijn ideale cadeautjes voor quarantainetijden. Dat blijkt uit hoe McDonalds, Arby’s en Heinz uiterst beschaafd wisten in te spelen op de coronacrisis. Terwijl ze ook konden profiteren van een zeer uniek tijdperk in onze geschiedenis, waarin mensen de tijd en de zin hebben om weer puzzels te leggen.

Brievenbus puzzel trendy boeket

Deze stijlvolle bloemen puzzel, is een origineel relatiegeschenk idee. Een grote en uitdagende puzzel van 1000 stukjes. Bij het NK Legpuzzelen staat het record voorlopig op 1:28:42 voor een team met vier leden. Dat is voor gewone puzzelaars goed voor zeker 6 uur puzzelplezier. Deze puzzel is brievenbus proof, dus slim verpakt waardoor hij gewoon door de brievenbus past! 

brievebus puzzel pakket met voorbeeld poster bloem cadeau idee post

Specs Brievenbuspuzzel

  • 1.000 stukjes 
  • Gelegd 44 x 68 cm (bijna A2 formaat!)
  • Geleverd met voorbeeld poster
  • Bezorging door de brievenbus, door heel Europa
  • Optioneel inclusief wenskaart met persoonlijke tekst

Puzzel post sturen

Een puzzeltje leggen is de ideale bezigheid voor de moderne mens. Want door een puzzel te leggen zijn je ogen, handen en een deel van je hersens druk en toch in alle kalmte bezig. Terwijl je tegelijkertijd kunt nadenken over existentiële vraagstukken. Puzzels zijn daarom klassieke bestsellers voor alle leeftijden. 

Kortom de perfecte ingrediënten voor een ideaal relatiegeschenk. De markt voor legpuzzels zat al enkele jaren in de lift. Maar er is nu meer vraag naar puzzels dan ooit tevoren, dankzij quarantaine maatregelen die bedoeld zijn om de COVID-19 pandemie te bestrijden.

Lees ook:  Boekenlegger bedrukken: 10 originele voorbeelden

Sommige merken zijn echt een beetje doorgeslagen in het puzzel aanbod. Maar hey: het is alleen maar cool dat het leggen van puzzels mensen helpt deze moeilijke tijd door te komen. Ik heb er zelf ook al een paar gelegd. En ik verwacht dat dit de komende zomer alleen maar meer kunnen worden.

stijlvolle puzzel bloemen interieur poster formaat frame
Steeds meer mensen maken van hun puzzel een trendy poster

Bestel hier (bloompost) je puzzel post cadeau.